Zuidland Lijmwerken B.V.

Partner worden van Zuidland Lijmwerken

Een deel van ons succes zit hem in de samenwerking met betrouwbare onderaannemers. Bedrijven en zzp’ers die net als wij waarde hechten aan kwaliteit, afspraken nakomen en verantwoordelijkheid nemen. Partners die zich in de Zuidland Lijmwerken-visie herkennen en op wie we kunnen rekenen. Andersom geldt dit uiteraard ook. Herkent u zich hierin? Dan komen we graag met u in contact.

Wat bieden wij

Een betrouwbaar partnerschap is de basis voor een goede samenwerking. Van ons kunt u verwachten dat wij transparant zijn. Bijvoorbeeld over onze projecten en de communicatie hierover. Wij stellen onze moderne machines en materieel beschikbaar om ieder project zo goed mogelijk uit te voeren. U mag erop vertrouwen dat materiaal en machines gebruiksklaar zijn en in goede conditie verkeren.

Zuidland Lijmwerken biedt daarnaast prima betalingscondities. Wij zetten in op langdurige relaties en spreken graag onze waardering uit naar onze partners. Daarom organiseren we jaarlijks een leerzame en vooral gezellige Zuidland Lijmwerken-dag.

Meer weten over samenwerking met Zuidland Lijmwerken? Neem contact op.