ZUIDLAND LIJMWERKEN VERBINDT

Wij zijn specialist in het verlijmen van kalksteenproducten, al 20 jaar. Met onze jarenlange ervaring, onze solide samenwerkingspartners en ons grote netwerk vervullen we de rol van verbinder, in de breedste zin van het woord. Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.
Klik hier voor onze vacatures

BOUWEn

JIJ VRAAGT, WIJ VERLIJMEN

Kwaliteitswaarborg door onze projectondersteuners
Wij werken volledig digitaal
Eigen transportservice
Korte lijnen en heldere communicatie
Zuidland Lijmwerken is specialist in het verlijmen van kalkzandsteenproducten. We verlijmen vooral kalkzandsteenelementen, vellingkantblokken en handblokken. Onze werkwijze past volledig in de huidige tijd en is digitaal ingericht. We zijn een van de weinige lijmbedrijven die gebruikmaken van robotic total stations. Daardoor werken we op de millimeter nauwkeurig.

We nemen onze taak als verbinder tussen opdrachtgever en opdrachtnemer zeer serieus. We ontzorgen beide namelijk van A tot Z. Zo hebben we al ons materiaal en machines in eigen beheer: denk hierbij aan schoren, opperklemmen, pallethaken en aan lijmkraantjes, transport, zaagmachines en hoogwerkers. Hiermee kunnen onze onderaannemers veilig en volledig uitgerust aan een klus beginnen. Ook bieden wij een volledige back-office, waar facturatie, planning en projectmanagement onder vallen.

En hoewel we enorme projecten kunnen draaien, heb je altijd een vast aanspreekpunt en een vaste projectondersteuner op de bouwplaats zelf, zo houden we de lijnen kort.

Zuidland is

BOUWEN MET KALKSTEEN, DAT BIEDT VOORDELEN

DUURZAAM
GROTE MASSA
SNEL PLAATSBAAR
STERK
UITSTEKENDE AKOESTISCHE EIGENSCHAPPEN
RENDABELSTE BOUWWIJZE

Projecten

JE VINDT Onze Projecten Overal

174

174
Tevreden Klanten

21

21
Jaar Ervaring

4.1M

4.025.415
m2 Kalkzandsteen Lijmwerken

Testimonials

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Van Den Nieuwendijk Bouw B.V.
Gerwin van den Nieuwendijk

“Onze vaste partner voor lijmwerken, Zuidland Lijmwerken, is een gewaardeerde relatie. Het is altijd prettig samenwerken met Zuidland Lijmwerken, planning altijd goed voor elkaar. Zuidland Lijmwerken is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Het bedrijf denkt projectgericht mee en de communicatie met deze partij verloopt altijd soepel. Planning technisch zijn ze zeer flexibel en denken altijd mee.”

LeanBouw
Edwin Haast

“Onze vaste partner voor lijmwerken, Zuidland Lijmwerken, is een gewaardeerde relatie. Kwaliteit is prima en op de werkvloer wordt goed mee- en doorgedacht om gezamenlijk een goed stuk werk geleverd te krijgen. Tevens ervaren wij de lijmers telkens als flexibel als het gaat om (plannings-) doelstellingen te halen.”

H&B Bouw
Mike van Hoekelen

“Zuidland is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Het bedrijf denkt projectgericht mee en de communicatie met deze partij verloopt altijd soepel. Het eindproduct resulteert zoals wij het gewend zijn in strakke wanden. Zuidland eindproducten is altijd de kwaliteit waar wij naar streven. Planning technisch zijn ze zeer flexibel en denken altijd mee.”

Bouwbedrijf J.H. Lichtenberg en Zoon
Wim Lankamp

“Het is altijd prettig samenwerken met Zuidland Lijmwerken, planning altijd goed voor elkaar. Alles is in overleg mogelijk, goede lijmers. De basis voor een goed casco neer te zetten is hierin in vertrouwde handen.”

BAS Bouw B.V.
Ing. Coen Pauli

“Bij de projecten welke wij met Zuidland Lijmwerken samenwerken, zijn altijd top geregeld! Vooraf duidelijke afspreken, goed personeel welke niet verlegen zijn om een extra tandje bij te zetten als dit moet en daarbij secuur werk. Top team om mooie projecten mee te maken!”

Aannemersbedrijf Huijsmans B.V.
Erik Huijsmans

Project: 20 woningen Dinteloord

“Zuidland, prima partner voor lijmwerk kalkzandsteen vakkundig en correct.”

Omvang: 2.488 m2


VERBINDERS

DIT ZIJN ONZE VERBINDERS

Bjorn van Kasteren

Logistiek en Monteur

Alexander Naenen

Directeur

Joey Verheesen

Maatvoerder

Chris van de Leur

Projectondersteuner en veiligheidsman

Barry van Driel

Planner en Compliance

Patricia Knop

Projectadministratie

Arno Verheesen 

Projectondersteuner
VLUG EEN OFFERTE?
Nauwe samenwerking en snelheid, daar houden we van. Van transparantie trouwens ook. Upload je tekeningen (in pdf- of dwg-formaat) en je krijgt een vrijblijvende prijsopgave. Heb je liever persoonlijk contact? Laat dan je contactgegevens achter.
Snel een offerte?
ZUIDLAND LIJMWERKEN

Zuidland Lijmwerken is specialist in het verlijmen van kalkzandsteenproducten. Wij verlijmen vooral kalkzandsteenelementen, vellingkantblokken en handblokken.

Wil je de knowhow en ervaring van Zuidland Lijmwerken inzetten voor het verlijmen van kalkzandsteen van je bouwproject? Dan gaan we graag het gesprek met je aan.

CONTACT

Noordhoeksestraat 7
4751 TM Oud-Gastel, Nederland

Alexander Naenen
T +31 6 – 41 21 00 27

info@zuidlandlijmwerken.nl

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram