Samenwerken

Kalkzandsteen lijmen

Specialist in kalkzandsteen lijmen

Meer dan bouwen van solide wanden

Zuidland Lijmwerken is een vooraanstaand bedrijf dat zich breed heeft gespecialiseerd in kalkzandsteen lijmen. Met enthousiasme, knowhow en de inzet van een geheel eigen wagen- en machinepark levert Zuidland Lijmwerken volledige maatwerkconcepten voor bouwspecialisten.

Kiezen voor Zuidland Lijmwerken is in een adem kiezen voor kwaliteit en kostenbeheersing. We investeren niet alleen in vernieuwende technologieën, zoals ons robotic total station waarmee we volledig computergestuurd in korte tijd en uiterst nauwkeurig de kimlaag kunnen uitzetten, maar ook in goede samenwerkingen. Dat heeft er sinds onze oprichting in 2000 voor gezorgd dat we het vertrouwen genieten van aannemers en ontwikkelaars in Nederland, België en Engeland.

Onze expertise:

Z

Elementen van kalkzandsteen lijmen

Z

Vellingkantblokken kalkzandsteen lijmen

Z

Handblokken kalkzandsteen lijmen

Maatwerkconcept voor bouwspecialisten

Binnenwanden van kalkzandsteen nemen een grote plaats in binnen de huidige woningbouw en utiliteitsbouw. Behalve brandbeveiliging, geluids- en thermische isolatie voldoet kalkzandsteen aan duurzaamheidseisen. Het materiaal is 100 % natuurlijk en laat zich vlug verwerken. Zuidland Lijmwerken levert met inzet van een geheel eigen wagen- en machinepark volledige maatwerkconcepten voor bouwspecialisten.

Vertrouwen in computertechnologie en manpower

Om in de bouwwereld tegemoet te komen aan het belang van kostenefficiëntie, hebben we geïnvesteerd in computertechnologie voor het berekenen en uitzetten van de kim. Handmatig uitmeetwerk behoort daarmee tot het verleden. We voeren je digitale bouwtekeningen in en kunnen ze in het systeem bewerken. Op de startdatum zetten we het robotic total station in voor het geheel automatisch projecteren van de kim. Die werkzaamheden duren niet langer dan een halve dag. Onze lijmwerkers kunnen razendsnel aan de slag om de kalkzandsteenelementen te verlijmen. Technologie en manpower zijn bij kalkzandsteenverlijming door Zuidland Lijmwerken optimaal op elkaar afgestemd.

Nauwe samenwerking en snelheid, daar houden we van. Van transparantie trouwens ook. Upload je tekeningen (in pdf- of dwg-formaat) en je krijgt een vrijblijvende prijsopgave. Heb je liever persoonlijk contact? Laat dan je contactgegevens achter.

Hands-on partner

Als aannemer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en realiseren van bouwwerken: een belangrijke taak. Bij Zuidland Lijmwerken zien we het als een vanzelfsprekendheid om onze opdrachtgevers zoveel mogelijk te ontzorgen. We zijn een gespecialiseerde partner die het lijmen van kalkzandsteen volledig in eigen beheer kan uitvoeren. We hebben daarvoor eigen BE-transport en een reparatiedienst. Op de bouwvloer werken we met eigen lijmkranen (WB7, NK1000, HLK450) en maken we gebruik van onze eigen hydraulische elementenknipper, kalkzandsteenschoren, opperklemmen, pallethaken en alle overige materialen die nodig zijn. Je hoeft niets te huren en we kunnen vlug inspringen met eigen materiaal als de situatie dat vereist. We kennen het klappen van de zweep, werken hands-on en laten geen vragen openstaan. Met ons samenwerken betekent een hele zorg minder.

Samen meerwaarde creëren

Bij Zuidland Lijmwerk hechten we grote waarde aan het aangaan van langdurige samenwerkingen. We nemen van begin tot eind een dienstverlenende houding aan om je project optimaal te begeleiden. Met de inzet van ervaring, enthousiasme, drive en (technische) kennis bouwen we elke dag aan kwalitatieve lijmwerken die meerwaarde creëren.

 

Wil je de knowhow en ervaring van Zuidland Lijmwerken inzetten voor het verlijmen van kalkzandsteen van je bouwproject? Dan staan we open voor een gesprek. Je kunt daarvoor contact opnemen met: