Samenwerken

Kalkzandsteen lijmwerk

Je partner voor kalkzandsteenlijmwerk

Bouwen aan resultaat

Ben je een aannemer en vereist je bouwproject gegarandeerde zekerheden op het gebied van kalkzandsteenlijmwerk? Zuidland Lijmwerken biedt met moderne technologie, kennis en efficiëntie hedendaagse maatwerkoplossingen op het gebied van kalkzandsteenlijmwerken. We zijn specialist in het verlijmen van kalkzandsteenproducten. We zijn een betrokken partner voor bouwprojecten in Nederland en België. We werken met een sterke focus op teamwerk.

Doeltreffend in kalksteenconstructies

Kalkzandsteen is een 100 % natuurlijk materiaal dat bestaat uit zand, kalk en water. Als prefab bouwmateriaal biedt kalkzandsteen veel voordelen. Met kalkzandsteenlijmblokken kan vlug gebouwd worden. Met kalkzandsteenlijmwerk worden wanden gerealiseerd met een hoge hecht- en buigsterke en daardoor ook draagvermogen. Een even belangrijk voordeel is het hoge vermogen tot thermische isolatie en geluidsisolatie. Dat maakt kalkzandsteen tot een uitstekend bouwmateriaal voor binnenmuren en woningscheidende wanden.

Onze ervaren lijmwerkers kunnen kalkzandsteen vlug plaatsen. Een klein team bestaande uit twee lijmwerkers kan tot 80 m² kalksteen per dag plaatsen. Op die manier is werken met kalkzandsteen kostenefficiënt. Om de voordelen niet verloren te laten gaan, is het belangrijk dat kalkzandsteen op de juiste manier aangebracht en verwerkt wordt. Met moderne technologie en menselijke knowhow biedt Zuidland Lijmwerken efficiënte in kalksteenlijmwerk, waaronder het verlijmen van:

Z

Kalkzandsteenelementen

Z

Vellingkantblokken

Z

Handblokken

Goede voorbereiding, snelheid op de bouwvloer

Winst behalen met een goede voorbereiding.

De bouw haalt rendement uit goede samenwerkingen. Uit samen dezelfde taal spreken en weten waar het om draait. Daarbij komt het aan op ervaring, maar ook op oplossingsgerichtheid. Bij Zuidland Lijmwerken besteden we daar veel aandacht aan. Dat merk je vanaf de eerste kennismaking. Een geslaagd project is immers niet mogelijk zonder een goede voorbereiding. Van opname tot oplevering bieden we een uitstekende service en een oplossingsgerichte begeleiding. Je werkt gedurende het hele project samen met je vaste Zuidland-projectleider, die je terzijde staat voor, tijdens en ter afronding van het project.

Geen uitmeetwerk dankzij ons robotic total station

We zijn een van de weinige aanbieders van kalkzandsteenlijmwerk die beschikken over een robotic total station. Dankzij die technologie zijn we in staat om digitale bouwtekeningen in te laden, te bewerken en met de hoogste nauwkeurigheid op de bouwlocatie te projecteren. Ongeacht de omgevingsinvloeden. Die manier van werken gaat razendsnel. Het zorgt voor een ongekende precisie en levert belangrijke tijdswinst op.

Professioneel en goed uitgerust

Als aannemer wil je niet dat het project vertraging oploopt. Je hebt behoefte aan betrouwbaarheid en een hands-on-partner. Om daaraan tegemoet te komen, voeren we al onze werken in eigen beheer uit. Dat zorgt voor efficiëntie, flexibiliteit en zekerheid. We hebben eigen BE-transport en een reparatiedienst. Ons machinepark bestaat onder andere uit diverse lijmkranen (WB7, NK1000, HLK450), een hydraulische elementenknipper, kalkzandsteenschoren, opperklemmen, pallethaken. enzoverder. En laten we onze vakmensen niet vergeten! Onze professionele en ervaren lijmers vormen dag in dag uit de spil van ons uitstekende kalkzandsteenlijmwerk.

Nauwe samenwerking en snelheid, daar houden we van. Van transparantie trouwens ook. Upload je tekeningen (in pdf- of dwg-formaat) en je krijgt een vrijblijvende prijsopgave. Heb je liever persoonlijk contact? Laat dan je contactgegevens achter.

Kies vandaag nog voor Zuidland voor je project van morgen!

Zuidland Lijmwerk is een toonaangevende aanbieder op het gebied van kalkzandsteenlijmwerk. We zijn actief in heel Nederland, België en delen van Engeland. We hechten grote waarde aan een open, intensieve samenwerking met de aannemers en onderaannemers voor wie we werken. Kiezen voor kwaliteit en innovatie maakt sinds de start van ons familiebedrijf in 2000 onderdeel uit van onze filosofie. Daardoor zijn we in staat om op persoonlijke wijze een bijdrage te leven aan het succes van onze partners.

Ben je geïnteresseerd in kalkzandsteenlijmwerk door Zuidland Lijmwerken? Dan komen we graag in contact. Voor een kennismaking of antwoord op je vragen kun je rechtstreeks contact opnemen met: