SAMENWERKEN

Verlijmen kalkzandsteen

Verlijmen van kalkzandsteen

Partner in bouwen met toekomstperspectief

Zuidland Lijmwerken is specialist in het verlijmen van kalkzandsteen voor woningbouwprojecten en binnen de utiliteitsbouw. In heel Nederland en België (en regelmatig nog wat verder) leveren we met kwalitatief werk een bijdrage aan het succes van uiteenlopende bouwprojecten. We zijn een partner die volledig in eigen beheer werkt. Ons familiebedrijf is daar met eigen vervoer, diverse kranen, hydraulische elementenknippers en overige gespecialiseerde werktuigen volledig voor ingericht. Ook zijn we een van de weinige lijmbedrijven voor kalkzandsteen die voor het uitmeten van de kimlaag met innovatieve computertechnologie werken.

Samenwerken met Zuidland Lijmwerken betekent werken met een partner die gedegen adviseert, efficiënt ontzorgt, uitstekend organiseert en zo op elk gebied kwalitatief werk levert.

Onze expertise:


Voorsprong vanaf de bodem met robotic total technologie

We zijn een van de weinige lijmbedrijven voor kalkzandsteen die met computertechnologie werken voor het berekenen en uitzetten van de kim. Door te investeren in een robotic total station sluiten we aan op digitale bouwprocessen. Waar voorheen handmatig uitmeetwerk werd verricht, werkt het station niet alleen nauwkeuriger, maar ook sterk tijdbesparend. Door digitale tekeningen in te voeren en bewerken, die vervolgens – genummerd – op de onderlaag geprojecteerd worden, zijn we in staat de kimlaag uit te zetten in een halve dag.


Binnenmuren en woningscheidingswanden

In België, maar ook daarbuiten, is er een grote vraag naar nieuwe woningen. Een universele waarheid is dat er blijvend gewerkt moet worden om aan de groeiende vraag naar woningen – met name betaalbare woningen – te blijven voldoen. Om doelstellingen te halen is efficiënt bouwen, zonder verlies van kwaliteit, belangrijk. Bouwen met kalkzandsteen past in dat plaatje. Verlijmen van kalkzandsteen gaat vlug. Een tweekoppige lijmwerkersploeg van Zuidland Lijmwerken realiseert doorgaans 50 tot 60 m² kalkzandsteenwand per dag.


VLUG EEN OFFERTE?
Nauwe samenwerking en snelheid, daar houden we van. Van transparantie trouwens ook. Upload je tekeningen (in pdf- of dwg-formaat) en je krijgt een vrijblijvende prijsopgave. Heb je liever persoonlijk contact? Laat dan je contactgegevens achter.
Snel een offerte?

Gecontroleerde kwaliteit van aanvraag tot oplevering

Voor een project met zo weinig mogelijk vertraging en andere problemen is een goede voorbereiding belangrijk. Daar besteden we bij Zuidland lijmwerken dan ook veel aandacht aan. Nadat we je aanvraag gekregen hebben en je tekeningen en het bestek bestudeerd hebben (die kun je ons digitaal doormailen), bezorgen we je een gespecificeerde, competitieve offerte.

We bezoeken de locatie om kennis te maken en om de offerte te bespreken. Zodra we van start gaan, stellen we een hoofdprojectleider aan als je vaste aanspreekpunt gedurende de volledige samenwerking. Kort voor de startdatum bezoeken we nogmaals de locatie voor een opstartbespreking. Op de startdatum wordt met behulp van onze robot de kim uitgezet. Dat gebeurt binnen een halve dag, waarna onze lijmwerkers aan de slag gaan met het verlijmen van de kalkzandsteen tot de verdieping klaar is. Gedurende het traject voert de projectleider regelmatig kwaliteitscontroles uit op het verlijmen van de kalksteen, conform de geldende regelgeving.

Wil je de knowhow en ervaring van Zuidland Lijmwerken inzetten voor het verlijmen van kalkzandsteen van je bouwproject? Dan staan we open voor een gesprek. Je kunt daarvoor contact opnemen met:


ZUIDLAND LIJMWERKEN

Zuidland Lijmwerken is specialist in het verlijmen van kalkzandsteenproducten. Wij verlijmen vooral kalkzandsteenelementen, vellingkantblokken en handblokken.

Wil je de knowhow en ervaring van Zuidland Lijmwerken inzetten voor het verlijmen van kalkzandsteen van je bouwproject? Dan gaan we graag het gesprek met je aan.

CONTACT

Noordhoeksestraat 7
4751 TM Oud-Gastel, Nederland

Alexander Naenen
T +31 6 – 41 21 00 27

info@zuidlandlijmwerken.nl

smartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram