SAMENWERKEN

Prefab bouwprojecten kalkzandsteen

Prefab bouwprojecten kalkzandsteen

Efficiënte montagebouw met kalkzandsteen

Zuidland Lijmwerken is een toonaangevend familiebedrijf voor lijmwerken binnen prefab bouwprojecten met kalkzandsteen. We zijn partner binnen de woningbouw en utiliteitsbouw van zowel nationaal als internationaal werkende aannemers en onderaannemers. Opdrachtgevers worden ontzorgd met kwalitatieve, innovatieve, kostenbesparende bouwoplossingen. Van planningsfase tot oplevering zijn we een aanspreekbare partner die zich op basis van ervaring, doortastendheid en Brabantse nuchterheid sterk maakt voor het succes van onze opdrachtgevers. Binnen prefab bouwprojecten met kalkzandsteen verzorgen we met name:


Voorbereid op de toekomst

Bouwen is een gezamenlijk proces waarbij heden en toekomst samenkomen. Vandaag moet er veilig, betrouwbaar en kostenefficiënt gebouwd worden. Morgen moet er betrouwbaar, duurzaam en prettig gewoond en gewerkt worden in de woningen en bedrijven die je als aannemer realiseert. Bij Zuidland Lijmwerken, partner in prefab bouwprojecten met kalkzandsteen, zijn we ervan overtuigd dat specialisatie, betrokkenheid en duurzaam werken leiden tot de gewenste kwaliteit. Nu en in de toekomst.


Aannemers punt voor punt ontzorgt

Met een proactieve houding en een intensieve, servicegerichte ondersteuning dragen we punt voor punt bij aan een stressvrij bouwproces. Je werkt met een vast aanspreekpunt, iemand die stevig en oplossingsgericht de vinger aan de pols houdt. Projectleiders van Zuidland voeren gedurende het hele project op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit conform de geldende regelgeving.

Al onze prefab bouwprojecten met kalkzandsteen worden 100 % uitgevoerd met eigen lijmwerkers. Bij omvangrijke projecten werken we met vaste partners die aan jouw en onze kwaliteitseisen kunnen voldoen.

Dankzij een uitgebreid, modern machinepark, van eigen BE-vervoer tot kranen, haken en klemmen, kiest je met Zuidland Lijmwerken voor een compleet zelfvoorzienende partner. Je hoeft zelf niets te huren. Van voorbespreking en opstartbespreking tot eindoplevering ben je compleet ontzorgd.


Snelheid en precisie verzekerd met robotic total technologie

Een van de grote voordelen van werken met Zuidland Lijmwerken als partner voor je prefab bouwenprojecten met kalkzandsteen is ons robotic total station. Dat maakt het eenvoudig om op basis van ingevoerde tekeningen en berekeningen uiterst nauwkeurig de kimlaag op de vloer te projecteren. Ten opzichte van het handmatige uitzetten, biedt het robotic total station grote voordelen op het gebied van nauwkeurigheid en snelheid.


VLUG EEN OFFERTE?
Nauwe samenwerking en snelheid, daar houden we van. Van transparantie trouwens ook. Upload je tekeningen (in pdf- of dwg-formaat) en je krijgt een vrijblijvende prijsopgave. Heb je liever persoonlijk contact? Laat dan je contactgegevens achter.
Snel een offerte?

Stevig op de bouwvloer

Als aannemer ken je de klappen van de zweep. Je weet precies waaraan de prefab bouwprojecten met kalkzandsteen die onder je verantwoordelijkheid vallen, moeten voldoen. Zoek je een partner die daar volledig in mee kan gaan? Met wie je geen risico loopt op vertraging? Een lijmbedrijf dat met techniek, innovatie en ervaren lijmwerkers prima werk levert? Kortom, zoek je een partner met wie je stevig op de bouwvloer staat? Dan komen we graag met jou in gesprek.

Kiezen voor Zuidland Lijmwerken is kiezen voor een ambitieuze teamspeler. Sinds 2000 zijn we actief op het terrein van prefab bouwenprojecten met kalkzandsteen en overige bouwprojecten. Onze hoofdtaak is het leveren van een kwalitatieve verlijming van kalkzandsteenelementen. Tot onze opdrachtgevers behoren bouwkundige aannemers uit Nederland, België en Engeland. Met de inzet van wederzijdse ambitie en knowhow, computertechnologie en modern kwalitatief materiaal worden uitdagende en minder complexe projecten gerealiseerd. Zowel binnen de woningbouw en utiliteitsbouw als binnen de hoog- en laagbouw.

Voor meer informatie, een offerteaanvraag of om een afspraak te maken, zijn we op de onderstaande telefoonnummers bereikbaar.


ZUIDLAND LIJMWERKEN

Zuidland Lijmwerken is specialist in het verlijmen van kalkzandsteenproducten. Wij verlijmen vooral kalkzandsteenelementen, vellingkantblokken en handblokken.

Wil je de knowhow en ervaring van Zuidland Lijmwerken inzetten voor het verlijmen van kalkzandsteen van je bouwproject? Dan gaan we graag het gesprek met je aan.

CONTACT

Noordhoeksestraat 7
4751 TM Oud-Gastel, Nederland

Alexander Naenen
T +31 6 – 41 21 00 27

info@zuidlandlijmwerken.nl

smartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram