SAMENWERKEN

Ruwbouwwerken kalkzandsteen

Ruwbouwwerken kalkzandsteen

Specialist in verlijming van kalkzandsteen

Zuidland Lijmwerken begeeft zich sinds 2000 op het (kwalitatieve) terrein van kalkzandsteenlijmwerken. Op doortastende wijze zorgen we voor draagkracht binnen ruwbouwwerken met kalkzandsteen. Met ervaring, betrouwbaarheid, specialisatie en moderne technologie als ruggengraat.

Met Zuidland Lijmwerken kies je voor een dienstverlening die verder gaat dan het verlijmen van kalkzandsteen alleen. Je kiest voor een volwaardige partner die zich sterk maakt voor kostenbesparende bouwoplossingen. Dat doen we met de inzet van ervaren (dus productieve) lijmwerkers, een eigen modern machinepark (je hoeft niets te huren) en oplossingsgerichtheid. Binnen ruwbouwwerken met kalkzandsteen dragen we op kwalitatieve wijze onder meer zorg voor:


Het verlijmen van kalkzandsteenelementen
Lijmwerk van vellingkantblokken
Bewerken en verlijmen van handblokken

Robot-precisie voor het uitzetten van de kim

Door te investeren in een robotic total station bieden we onze opdrachtgevers efficiëntie en precisie bij het uitzetten van de kim. De technologie maakt het mogelijk om vlug de juiste berekeningen uit te voeren en zeer vlug op de juiste locatie en hoogte de kim op de vloer te projecteren. Na het verlijmen van de lagen komt de wand op exact de juiste hoogte uit. Vervolgens kan de vloer perfect gelegd worden. De technologie garandeert snelheid en precisie en berekent bovendien de juiste hoeveelheid elementen voor je ruwbouwwerken met kalkzandsteen.


Solide samenwerking

Aannemers moeten kunnen bouwen op zekerheden. Uitdagende bouwprojecten zijn je terrein, maar uitdagingen die het bouwproces vertragen zijn een no-go. Eigenlijk komt het aan op de juiste mensen op de juiste plek, op solide samenwerkingsverbanden met mensen die dezelfde kwaliteit nastreven. Op het gebied van ruwbouwwerken met kalkzandsteen is Zuidland Lijmwerken een partner die een overtuigende meerwaarde creëert. Zowel binnen de woningbouw als de utiliteitsbouw. Met een onberispelijke service, een oplossingsgerichte houding en kwalitatieve lijmwerken leveren we een hoge bijdrage aan het succes van je bouwproject.


Sterk van vergadertafel tot bouwvloer

Zuidland Lijmwerken is een proactieve, procesgerichte partner. Zowel aan de vergadertafel als op de bouwvloer. Samengevat ligt de focus op één doel: kwalitatieve lijmwerken uitvoeren en een bijdrage leveren aan een stressvrij bouwproces.
Daarvoor hebben een aantal sterke troeven. Dat zijn in de allereerste plaats onze gekwalificeerde, enthousiaste medewerkers. Van calculators tot lijmwerkers, iedereen heeft 'bouwbloed' door de aderen stromen. Voor de praktische uitvoering van onze lijmwerken en ruwbouwwerken met kalkzandsteen maken we gebruik van eigen materieel, zoals diverse types lijmkranen, opperklemmen, pallethaken en kalkzandsteenschoren. Ook hebben we een eigen reparatie- en transportdienst met BE-combinatie. Met het eerder genoemde robotic total station realiseren we het kostenbesparende berekenen en uitzetten van de kim.


VLUG EEN OFFERTE?
Nauwe samenwerking en snelheid, daar houden we van. Van transparantie trouwens ook. Upload je tekeningen (in pdf- of dwg-formaat) en je krijgt een vrijblijvende prijsopgave. Heb je liever persoonlijk contact? Laat dan je contactgegevens achter.
    • Max. file size: 768 MB.

Familiebedrijf Zuidland Lijmwerken

Zuidland Lijmwerken is opgericht in 2000. Aan het hoofd staan vader en zoon Naenen, die dezelfde visie delen: 'Aan succesvolle bouwprojecten bouw je samen.' Tot onze opdrachtgevers behoren bouwkundige aannemers uit Nederland, België en Engeland. Met de inzet van wederzijdse ambitie en knowhow, waar nodig aangevuld met de inzet van betrouwbare onderaannemers, realiseren we succesvol de meest complexe ruwbouwwerken met kalkzandsteen. Zowel binnen de woningbouw als de utiliteitsbouw.

Wil je de knowhow en ervaring van Zuidland Lijmwerken inzetten voor je ruwbouwwerken met kalkzandsteen? Dan komen we graag in contact.


ZUIDLAND LIJMWERKEN

Zuidland Lijmwerken is specialist in het verlijmen van kalkzandsteenproducten. Wij verlijmen vooral kalkzandsteenelementen, vellingkantblokken en handblokken.

Wil je de knowhow en ervaring van Zuidland Lijmwerken inzetten voor het verlijmen van kalkzandsteen van je bouwproject? Dan gaan we graag het gesprek met je aan.

CONTACT

Noordhoeksestraat 7
4751 TM Oud-Gastel, Nederland

Alexander Naenen
T +31 6 – 41 21 00 27

info@zuidlandlijmwerken.nl

VOLG ONZE SOCIALS!
smartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram