SAMENWERKEN

Ruwbouw projecten kalkzandsteen

Ruwbouw projecten kalkzandsteen

Specialisten in het verlijmen van kalkzandsteenproducten

Betrouwbaarheid, expertise en kwaliteit: dat zijn de pijlers waarop we bouwen sinds de oprichting van ons familiebedrijf Zuidland Lijmwerken in 2000. Samen met ons team van vaste medewerkers en een sterke achterban aan nationale en internationale partners verzorgen we ruwbouwprojecten met kalkzandsteen in Nederland, België en Engeland.


Ruwbouwprojecten kalkzandsteen, woningbouw en utiliteitsbouw

Inmiddels zijn er nog maar weinig ruwbouwprojecten waar niet gebouwd wordt met kalkzandsteen. Als professional in de bouwwereld ken je de voordelen van kalkzandsteen: Voor je ruwbouwprojecten met kalkzandsteen betekent werken met kalkzandsteenblokken en -elementen dat je bouwt met een brandveilig materiaal dat uitstekende vochtregulerende en geluidreducerende eigenschappen heeft. Kalkzandsteen is een 100 % natuurlijk materiaal met een hoge dichtheid, dat relatief vlug, goedkoop en eenvoudig geplaatst kan worden. Zowel voor woningscheidende wanden als voor dragende en niet-dragende binnenmuren heeft kalkzandsteen zijn kracht bewezen. Kalkzandsteen is daarmee een ideaal bouwmateriaal voor ruwbouw binnen de woningbouw en utiliteitsbouw. We zijn met name gespecialiseerd in lijmwerken voor ruwbouwprojecten met kalkzandsteen waarbij gewerkt wordt met:


Kalkzandsteenelementen
Vellingkantblokken
Handblokken

Goed doordacht vanaf het begin

Succesvolle projecten zijn goed doordachte projecten. Al onze ruwbouwprojecten met kalkzandsteen starten met een uitgebreide opname. Op basis van je digitale tekeningen en het bestek doen we een passend, gespecificeerd voorstel dat we uitgebreid op de bouwlocatie bespreken. Kort voor de startdatum treffen we elkaar nogmaals op de locatie voor de opstartbespreking. Je werkt gedurende het hele project samen met een vaste projectleider. Hij is je vaste aanspreekpunt, troubleshooter en kwaliteitsbewaker conform de geldende richtlijnen. Van begin tot eind staan ruwbouwprojecten kalkzandsteenverlijming door Zuidland Lijmwerken in het teken van doordachtheid.


Kostenbesparend bouwen

Een van de voordelen van werken met Zuidland Lijmwerken is dat je samenwerkt met een partner die investeert in technologie die de ruwbouwprojecten kalkzandsteen verlijmen efficiënter maakt. Daardoor zijn we niet alleen een sterke partner, maar ook een kostenbesparende partij. Op de startdatum zetten onze vakmensen de kimlaag uit met behulp van een robotic total station. In slechts een fractie van de tijd die nodig is voor het uitzetten van de kimlaag volgens het traditionele uitmeten, worden de lijnen met een uiterst hoge precisie uitgezet. Vlugger en efficiënter je ruwbouwprojecten met kalkzandsteen realiseren zonder enige vorm van kwaliteitsverlies: die belofte maken we graag waar.


Planning en uitvoering

Al onze ruwbouwprojecten met kalkzandsteen worden uitgevoerd in eigen beheer. Een goed uitgerust machinepark, bestaande uit eigen lijmkranen (WB7, NK1000, HLK450), hydraulische elementenknippers, kalkzandsteenschoren, opperklemmen, pallethaken, eigen BE-transport en een reparatiedienst, maar vooral de vakkennis en de professionaliteit van onze lijmwerkers vormen de 'hardware' van onze werken.


VLUG EEN OFFERTE?
Nauwe samenwerking en snelheid, daar houden we van. Van transparantie trouwens ook. Upload je tekeningen (in pdf- of dwg-formaat) en je krijgt een vrijblijvende prijsopgave. Heb je liever persoonlijk contact? Laat dan je contactgegevens achter.
    • Max. file size: 768 MB.

Vlug je offerte kalkzandsteen

In de relatief korte tijd van ons bestaan hebben we vanuit onze drive tot ontwikkeling en vooruitgang een diepgaande knowhow en waardevolle werkrelaties opgebouwd. Daarmee bieden we een sterk groeiende groep aannemers en hun opdrachtgevers innovatieve oplossingen met een kostenbesparend effect op het gebied van ruwbouwprojecten met kalkzandsteen. Ook voor jouw project zetten we ons graag in.

Neem voor meer informatie contact op met je sparringpartners: A. Naenen senior of junior. Op basis van onze uitgebreide kennis over ruwbouwprojecten met kalkzandsteen, zetten we ons binnen Zuidland Lijmwerken graag in voor het succes van je bouwproject. Voor een vlugge offerte kun je je bouwtekeningen in pdf- of dwg-formaat naar ons e-mailadres sturen.


ZUIDLAND LIJMWERKEN

Zuidland Lijmwerken is specialist in het verlijmen van kalkzandsteenproducten. Wij verlijmen vooral kalkzandsteenelementen, vellingkantblokken en handblokken.

Wil je de knowhow en ervaring van Zuidland Lijmwerken inzetten voor het verlijmen van kalkzandsteen van je bouwproject? Dan gaan we graag het gesprek met je aan.

CONTACT

Noordhoeksestraat 7
4751 TM Oud-Gastel, Nederland

Alexander Naenen
T +31 6 – 41 21 00 27

info@zuidlandlijmwerken.nl

VOLG ONZE SOCIALS!
smartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram