SAMENWERKEN

Kalkzandsteenlijmwerk

Kalkzandsteenlijmwerk waar je op kunt bouwen

Gespecialiseerde partner in efficiënte kalkzandsteenlijmwerken

Zuidland Lijmwerken is een ambitieuze, vooruitstrevende aanbieder van kalkzandsteenlijmwerk. Al sinds de oprichting van ons familiebedrijf in 2000 investeren we in duurzame, efficiënte samenwerkingen met medewerkers, opdrachtgevers en partners. Met een modern machinepark, waaronder onze eigen lijmkranen (WB7, NK1000, HLK450), eigen BE-transport en een in-house reparatiedienst, sluiten we naadloos aan op de eisen van hedendaags, kostenbesparend en veilig bouwen. Bijzonder efficiënt is de inzet van ons robotic total station. We zijn een van de weinige Nederlandse aanbieders van kalkzandsteenlijmwerk die die technologie in eigen huis hebben.

Onze opdrachtgevers bestaan uit nationale en internationale aannemers. We bieden hun de flexibiliteit, betrouwbaarheid, kwaliteit en volledigheid die onmisbaar is voor een goed uitgevoerd project.


Kalkzandsteenlijmwerk elementen
lijmwerk van vellingkantblokken
Lijmwerk van handblokken
Minimale tijdsduur voor uitzetten kimlaag dankzij robotic total station
Eigen machine- en wagenpark
Ervaren lijmwerkers

Voorbereid op de toekomst

Woningbouw staat onder druk. De woningbouwproductie mag niet stagneren om aan de groeiende vraag naar – met name betaalbare – woningen te kunnen voldoen. Om doelstellingen te realiseren, moeten de Vlaamse Gemeenschap, provincies en gemeenten samenwerken met ontwikkelaars, corporaties en beroepsorganisaties. Bouwen, nu en in de toekomst, vraagt grotere inspanningen van aannemers en onderaannemers, maar ook van bedrijven als Zuidland Lijmwerken, die kunnen instaan voor efficiënt uitgevoerd, hoogwaardig kalkzandsteenlijmwerk.


Betere kalkzandsteenlijmwerken

We vinden het belangrijk om te investeren in technologie en innovaties die ons kalkzandsteenlijmwerk nog beter en kostenefficiënter maken. Evengoed is het belangrijk om te blijven investeren in de veiligheid en vakkennis van de mensen die ermee werken. Voor een flexibele, zekere inzet voor bouwprojecten in Nederland, België en Engeland hebben we uitstekende lijmwerkers in huis. Bovendien werken we samen met partners en onderaannemers die onze ambitie begrijpen. Samen zijn we klaar voor de toekomst!


Duurzaam en efficiënt kalkzandsteenlijmwerk

Kalkzandstenen zijn 100 % natuurlijke stenen, opgebouwd uit kalk, zand en water. De uitharding vindt plaats onder druk. Dat zorgt ervoor dat kalkzandstenen een hoge steendichtheid en sterkte hebben, zonder verlies van verwerkbaarheid. Kalksteen brandt niet en heeft een uitstekende warmteopslag en vochtregulering. Kalkzandstenen hebben een groot formaat, wat kostenefficiënte constructie ten goede komt. Als kalkzandsteen gecombineerd wordt met een kwalitatieve uitvoering van het kalkzandsteenlijmwerk, ontstaat een duurzame, efficiënte bouwmethode.


VLUG EEN OFFERTE?
Nauwe samenwerking en snelheid, daar houden we van. Van transparantie trouwens ook. Upload je tekeningen (in pdf- of dwg-formaat) en je krijgt een vrijblijvende prijsopgave. Heb je liever persoonlijk contact? Laat dan je contactgegevens achter.
    • Max. file size: 768 MB.

Toekomstgericht bouwen aan vooruitgang

Bouwen is meer dan werken met materiaal. Het is werken met mensen die met behulp van elkaars kennis samen een complexe opdracht tot een goed eind brengen. Bij Zuidland Lijmwerken hechten we daarom veel waarde aan teamwerk. Van de calculator tot de mensen die van aanpak weten om je kalkzandsteenlijmwerk uit te voeren. Allemaal zijn we ingesteld op één missie: leveren van kwaliteit waar onze opdrachtgevers vertrouwen in kunnen stellen. Onze opdrachtgevers kunnen steunen op een ervaren team van specialisten. Zowel binnen Zuidland Lijmwerken zelf als bij de partners met wie we samenwerken om ons kalkzandsteenlijmwerk nationaal en internationaal uit te voeren. Samen bieden we wat nodig is voor uitstekend lijmwerk.

Ben je geïnteresseerd in kalkzandsteenlijmwerk door Zuidland Lijmwerken? Dan komen we graag in contact. Voor een kennismaking of antwoord op je vragen kun je rechtstreeks contact opnemen met:


ZUIDLAND LIJMWERKEN

Zuidland Lijmwerken is specialist in het verlijmen van kalkzandsteenproducten. Wij verlijmen vooral kalkzandsteenelementen, vellingkantblokken en handblokken.

Wil je de knowhow en ervaring van Zuidland Lijmwerken inzetten voor het verlijmen van kalkzandsteen van je bouwproject? Dan gaan we graag het gesprek met je aan.

CONTACT

Noordhoeksestraat 7
4751 TM Oud-Gastel, Nederland

Alexander Naenen
T +31 6 – 41 21 00 27

info@zuidlandlijmwerken.nl

VOLG ONZE SOCIALS!
smartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram