Samenwerken

Prefab bouwen kalkzandsteen

Prefab bouwen met kalkzandsteen

Expertise, vooruitgang en de kracht van een ervaren familiebedrijf

Prefab bouwen met kalkzandsteen is niet meer weg te denken uit de hedendaagse manier van bouwen. Zowel binnen de woningbouw als de utiliteitsbouw heeft bouwen met kalkzandsteen voor binnenmuren en woningscheidende wanden grote voordelen. Kalkzandsteen is niet-natuurbelastend en bestaat uit zand, kalk en water dat onder hoge druk tot solide blokken wordt geperst. De elementen hebben een hoge structuurdichtheid en een hoge zuigkracht. Het materiaal is onbrandbaar en heeft hoge warmte- en vochtregulerende eigenschappen. De grootte van de blokken zorgt ervoor dat twee ervaren lijmwerkers tot 60 m² per dag kunnen lijmen. De grote voordelen van prefab bouwen met kalkzandsteen liggen in kostenefficiënt bouwen. We leveren daar een bijdrage aan met het kwalitatief verlijmen van:

Z

Kalkzandsteenelementen

Z

Vellingkantblokken

Z

Handblokken

(Bouwkundig) aannemers ontzorgen

Zuidland Lijmwerken verzorgt kalksteenlijmwerken in heel Nederland en België en delen van Engeland. Ons streven is het ontzorgen van onze opdrachtgevers, tijdens elke fase van het project. We werken volgens het principe dat betrokkenheid leidt tot kwaliteit. Alle projecten worden in eigen beheer uitgevoerd. We beschikken over een eigen BE-combinatie en een modern machinepark dat bestaat uit kranen, stelmachines, hydraulische elementenknippers en klein materiaal zoals pallethaken, wiggen, schoren en klemmen. Zelf materiaal inhuren is niet nodig.

Werken met kostenbesparende alternatieven

Van 0 naar 100 in minder dan 4 seconden, dat kunnen we niet waarmaken. Maar je kunt de techniek en snelheid waarmee we prefab bouwen met kalkzandsteen gerust vergelijken met de prestaties van een hightech auto. We zijn een van de weinige kalkzandsteenlijmbedrijven in Nederland die daarvoor met een robotic total station werken. Dat station is ontwikkeld om bouwtekeningen op te slaan en te bewerken. Vervolgens wordt het resultaat gebruikt om de kimlaag op de vloer genummerd te projecteren. De technologie werkt vliegensvlug en ongekend nauwkeurig. Als alternatief voor het handmatige, tijdsintensieve uitmeten van de kimlaag bieden we met de robotic total station een tijdbesparend en dus ook kostenbesparend alternatief.

Onze lijmwerkers

Techniek en innovatie kan niet optimaal benut worden zonder de kennis van de mensen die ermee werken. Het succes dat we sinds onze oprichting in 2000 wisten te behalen, heeft dan ook een bredere basis dan alleen de keuze van de technische mogelijkheden. Een groot deel van ons succes is te danken aan de mensen op de bouwlocatie. We zijn trots op onze lijmwerkers en de partners met wie we samenwerken. Kies je voor Zuidland Lijmwerken voor het prefab bouwen met kalkzandsteen, dan kies je voor teamplayers die waarde hechten aan het leveren van kwaliteit en het nuchtere 'doen wat je belooft'.

Nauwe samenwerking en snelheid, daar houden we van. Van transparantie trouwens ook. Upload je tekeningen (in pdf- of dwg-formaat) en je krijgt een vrijblijvende prijsopgave. Heb je liever persoonlijk contact? Laat dan je contactgegevens achter.

Samen aan de slag

Zuidland Lijmwerken is het vooruitstrevende lijmwerkbedrijf van de Brabantse familie Naenen. Door te investeren in innovatie, kennis en betrokkenheid zijn we een full-service aanbieder voor kalkzandsteenlijmwerken. Met een modern, eigen machinepark, gedegen advies en ongecompliceerde begeleiding zetten we ons in voor succesvol, kwalitatief bouwen met kalkzandsteen. Tot onze opdrachtgevers behoren bouwkundige aannemers uit Nederland, België en Engeland. Met de inzet van elkaars kennis en enthousiasme en gebruikmakend van moderne middelen, zoals innovatieve computertechnologie, brengen we gezamenlijk de meest complexe opdracht binnen de woning- en utiliteitsbouw tot een goed einde.

Vlug je offerte lijmwerken prefabbouw kalkzandsteen

Wil je snel een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Stuur dan je bestek en/of tekeningen in .pdf of .dwg-formaat naar ons e-mailadres: info@zuidlandlijmwerken.nl en wij gaan direct voor je aan de slag!

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, zijn we via de onderstaande telefoonnummers bereikbaar.