Samenwerken

Lijmbedrijf kalkzandsteen

Kalkzandsteenlijmbedrijf voor aannemers

Bouwen op efficiëntie en ervaring 

Zuidland Lijmwerken is een bedrijf dat lijmwerken met kalkzandsteen uitvoert voor aannemers en onderaannemers. Met onze knowhow, professionaliteit en een dosis Brabantse nuchterheid zijn we een servicegerichte partner voor kalkzandsteenbouwprojecten in Nederland en België.


Betrouwbaar bouwen met kalkzandsteen

Als bouwspecialist ken je als geen ander de vele voordelen van bouwen met kalkzandsteen. Dankzij thermische energieopslag heeft kalkzandsteen zowel in de zomer als in de winter een positief effect op de vocht- en warmteregulatie van gebouwen. Met kalkzandstenen muren garandeer je een gezond binnenklimaat. Het materiaal is sterk, milieuvriendelijk, duurzaam en rendabel. Dat geldt uiteraard alleen als de verwerking van kalkzandsteen goed wordt uitgevoerd. Zuidland Lijmwerken is een gespecialiseerd lijmbedrijf voor kalkzandsteen sinds 2000. Onze expertise ligt vooral op het gebied van het verlijmen van:


Kostenbesparend bouwen met Zuidland Lijmwerken

Precisie zonder tijd in te calculeren voor uitmeetwerk

De woning- en utiliteitsbouw vraagt meer en meer om doeltreffende oplossingen. Een van de antwoorden is werken met een robotic total station voor het uitzetten van de kim. We zijn een van de weinige Nederlandse kalkzandsteenlijmbedrijven die gebruikmaken van die computertechnologie. Het station stelt ons in staat je digitale bouwtekeningen in te laden en te bewerken. Op de bouwlocatie kunnen we vervolgens razendsnel de bouwtekening op de werkvloer projecteren. Het effect is bouwen met een ongelooflijke precisie, waarbij kostbare tijd voor handmatig uitmeetwerk achterwege blijft. Met die techniek leveren we efficiëntie en precisie waarmee we aansluiten op moderne bouwprocessen.


Goed voorbereid aan de slag

Een succesvol project start met een goede voorbereiding. Bij Zuidland Lijmwerken, lijmbedrijf voor kalkzandsteen, start werken aan een geslaagde bouw op het moment van de informatie- of offerteaanvraag. Op basis van je digitale tekeningen en het bestek doen we een passend, gespecificeerd voorstel dat we (bij voorkeur) op je locatie bespreken. Voor de aanvangsdatum treffen we elkaar nogmaals voor de opstartbespreking.

Op de startdatum wordt met behulp van ons robotic total station de kimlaag uitgetekend op de vloer en starten onze lijmers met het opbouwen van de wanden. Je werkt gedurende het hele project met een vaste Zuidland-projectleider. Hij is je vaste aanspreekpunt en zal toezien op de kwaliteitscontrole van onze kalkzandsteenlijmwerken, conform de geldende regelgeving.


Alles in huis

We voeren al onze werken uit in eigen beheer. Dat betekent niet alleen dat je weet wie je over de vloer hebt, maar ook dat je samenwerkt met een lijmbedrijf dat vlug en wendbaar kan inspelen op situaties en vragen. We werken met eigen lijmkranen (WB7, NK1000, HLK450) en hebben een hydraulische elementenknipper, kalkzandsteenschoren, opperklemmen, pallethaken, enzoverder. Ook beschikken we over eigen BE-transport en een reparatiedienst.

Je ziet, je kunt alles aan ons overlaten. Je hoeft zelf niet te zorgen voor plaatsingsmateriaal. Maar hoe goed we ook uitgerust zijn op het gebied van techniek en materiaal, zonder de inzet van onze professionele lijmers zouden we nergens staan. Ze vormen de kern van onze hoogwaardige lijmwerken.


VLUG EEN OFFERTE?
Nauwe samenwerking en snelheid, daar houden we van. Van transparantie trouwens ook. Upload je tekeningen (in pdf- of dwg-formaat) en je krijgt een vrijblijvende prijsopgave. Heb je liever persoonlijk contact? Laat dan je contactgegevens achter.
Snel een offerte?

Over Zuidland Lijmwerken

Zuidland Lijmwerken is een internationaal werkend kalkzandsteenlijmbedrijf voor aannemers en onderaannemers. We zijn een familiebedrijf, gestart in 2000, dat opdrachtgevers in de bouwwereld ontzorgt. Dat doen we door kwaliteit, service en innovatieve mogelijkheden te bieden met een correcte handelswijze.

Op korte tijd wisten we uit te groeien tot een lijmbedrijf dat niet alleen in Nederland, maar ook in België actief is. We werken daarvoor samen met betrouwbare partners die dezelfde bewezen kwaliteit leveren en die zich herkennen in onze visie. Dat levert niet alleen goede bouwwerken op, maar ook goede relaties met onze opdrachtgevers. We zijn trots op het vertrouwen dat vele opdrachtgevers in ons stellen.

Ben je geïnteresseerd in kalkzandsteenlijmwerk door Zuidland Lijmwerken? Dan komen we graag in contact. Voor een kennismaking of antwoord op je vragen kun je rechtstreeks contact opnemen met:


ZUIDLAND LIJMWERKEN

Zuidland Lijmwerken is specialist in het verlijmen van kalkzandsteenproducten. Wij verlijmen vooral kalkzandsteenelementen, vellingkantblokken en handblokken.

Wil je de knowhow en ervaring van Zuidland Lijmwerken inzetten voor het verlijmen van kalkzandsteen van je bouwproject? Dan gaan we graag het gesprek met je aan.

CONTACT

Noordhoeksestraat 7
4751 TM Oud-Gastel, Nederland

Alexander Naenen
T +31 6 – 41 21 00 27

info@zuidlandlijmwerken.nl

smartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram