SAMENWERKEN

Lijmwerk kalkzandsteen

Gespecialiseerd in lijmwerk van kalkzandsteen

Meter voor meter efficiënt bouwen aan resultaat

Zuidland Lijmwerken is een internationaal werkende bouwpartner voor aannemers en onderaannemers. Sinds de start van ons familiebedrijf in 2000 bieden we een hoogwaardige dienstverlening op het gebied van lijmwerk voor kalkzandsteen. Met een modern machinepark, een internationale ervaring en onze drive om een hoog serviceniveau te bieden, zijn we een betrouwbare, vooruitstrevende bouwpartner. Dat zeggen we niet alleen, we maken het ook waar.


Aantrekkelijke kostenefficiëntie

We zijn een van de weinige aanbieders van lijmwerken voor kalkzandsteen die voor het uitzetten van de kimlaag werken met robotic total-technologie. De kostenfactor 'uitmeten' wordt daardoor sterk gereduceerd, terwijl de nauwkeurigheid verhoogd wordt. Samen met de handwerkkwaliteit van onze lijmwerkers maakt dat ons kalkzandsteenlijmwerk vlug en betrouwbaar op elk gebied. Je voordelen: betrouwbare kwaliteit en aantrekkelijke kostenefficiëntie.


Betrouwbare bouwpartner

Uit kalk, zand en water worden door middel van persen en verharden kalkzandsteenblokken gevormd. Kalkzandsteenelementen zijn dankzij hun uitstekende geluidsisolerende en vochtregulerende werking heel geschikt om binnenmuren en woningscheidende wanden te bouwen. Kalkzandsteen is brandwerend en is een natuurproduct dat geen gevaarlijke stoffen bevat. De samenstelling is heel compact, wat een vlugge, degelijke verlijming mogelijk maakt. Dankzij de vorm en de verwerkingsmogelijkheden kun je met kalkzandsteen vlug bouwresultaat behalen. Onze ervaren lijmwerkers realiseren in duoverband al gauw 60 m² per dag. Wat Zuidland Lijmwerken onderscheidt in lijmwerk van kalkzandsteen is dat het leveren van kwantiteit hand in hand gaat met uitstekende kwaliteit.


Robotic Total Station precisie

Uitgetekend om kosten te besparen

Door te investeren in moderne technologie, investeren we in de efficiëntie van je bouwprojecten. Voor het uitmeten en uittekenen van de kimstrook werken we met de technologie van een robotic total station. Het station stelt ons in staat digitale bouwtekeningen in te laden en te bewerken. Op de bouwlocatie wordt de kimlaag razendsnel en met ongekende precisie uitgetekend. Het lijmwerk van kalkzandsteen kan veel vlugger van start gaan dan met de traditionele methode van uitlijnen. Een innovatie die je een kostenbesparing oplevert.

Ook hebben we eigen BE-transport, een reparatiedienst, diverse lijmkranen (WB7, NK1000, HLK450), een hydraulische elementenknipper, kalkzandsteenschoren, opperklemmen en pallethaken. Aan techniek en goede bedoelingen heeft je project echter niets zonder goede lijmwerkers. Ook die hebben we in huis. Voor omvangrijke projecten zoeken we samenwerking met betrouwbare onderaannemers, die net als wij staan voor betrouwbaarheid, kwaliteit en het nemen van verantwoordelijkheid. Zowel op de bouwvloer als naar elkaar toe.


VLUG EEN OFFERTE?
Nauwe samenwerking en snelheid, daar houden we van. Van transparantie trouwens ook. Upload je tekeningen (in pdf- of dwg-formaat) en je krijgt een vrijblijvende prijsopgave. Heb je liever persoonlijk contact? Laat dan je contactgegevens achter.
Snel een offerte?

Bouwen met Zuidland Lijmwerken

De dynamiek en complexiteit van de bouwwereld vraagt om samenwerkingsverbanden die resultaat opleveren. Vertraging kost geld en slecht werk kost je je goede reputatie. Bij Zuidland Lijmwerken doen we alles om onze opdrachtgevers te ontzorgen. Je steunt over de hele breedte op een team van ervaren specialisten, of het nu gaat om onze eigen medewerkers of om onze meewerkende partners. Samen met een modern machinepark bieden we alles wat nodig is voor een uitstekend lijmwerk van kalkzandsteen. Je mag rekenen op advies en begeleiding die in het teken staat van de voortgang van het bouwproject.

Ben je geïnteresseerd in lijmwerk van kalkzandsteen door Zuidland Lijmwerken? Dan komen we graag in contact. Je kunt rechtstreeks contact opnemen met:


ZUIDLAND LIJMWERKEN

Zuidland Lijmwerken is specialist in het verlijmen van kalkzandsteenproducten. Wij verlijmen vooral kalkzandsteenelementen, vellingkantblokken en handblokken.

Wil je de knowhow en ervaring van Zuidland Lijmwerken inzetten voor het verlijmen van kalkzandsteen van je bouwproject? Dan gaan we graag het gesprek met je aan.

CONTACT

Noordhoeksestraat 7
4751 TM Oud-Gastel, Nederland

Alexander Naenen
T +31 6 – 41 21 00 27

info@zuidlandlijmwerken.nl

smartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram