BOUWEN

JIJ VRAAGT, WIJ VERLIJMEN

Kwaliteitswaarborg door onze projectondersteuners
Volledig digitaal
Eigen transportservice
Korte lijnen en heldere communicatie

VERBINDEN ZIT IN ONS DNA

Wij zijn graag je partner voor het verlijmen van kalkzandsteenproducten in je project. We kunnen je volledig ontzorgen omdat wij alles in eigen beheer hebben. We denken graag met je mee over welke oplossing de beste is voor jouw vraagstuk. We zijn met 20 jaar ervaring inmiddels gewend om snel en flexibel met specifieke vragen om te gaan. We beschikken over eigen kraantjes, zo hoef jij geen plaatsingsmateriaal te huren. En naast het plaatsen van de kalkzandsteenwanden regelen we ook met plezier het uitzetwerk. Handig toch, alles onder één dak!

ONTZORGEN DOEN WE VAN A TOT Z

Stel, “de kalkzandsteenblokken voor je project worden te laat geleverd en je deadline komt in de problemen”, dat lossen wij voor je op! We kunnen de kalkzandsteenelementen op locatie op maat knippen met speciaal daarvoor bestemde materialen, zo kun jij gewoon verder met je eigen werkzaamheden. Alles uit handen geven en alleen geïnformeerd worden over de voortgang van je project? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. We kunnen naast alleen advies geven ook projecten van A tot Z uitvoeren en begeleiden.

MATERIAAL NODIG?

Heb je opperklemmen, kalkzandsteenschoren of zaagmachines nodig? Die kun je allemaal eenvoudig bij ons huren. Natuurlijk zijn we er ook voor wiggen en kalkzandsteenlijm. Informeer nu naar de mogelijkheden via onderstaand contactformulier.
Korte lijnen en snelheid, daar houden we van. Van transparantie trouwens ook. Ontvang nu een vrijblijvende prijsopgave door je tekeningen (in .pdf of .dwg formaat) te uploaden. Liever persoonlijk contact? Laat dan je contactgegevens achter.
Snel een offerte?

PORTFOLIO

EEN GREEP UIT ONZE PROJECTEN

ZUIDLAND LIJMWERKEN

Zuidland Lijmwerken is specialist in het verlijmen van kalkzandsteenproducten. Wij verlijmen vooral kalkzandsteenelementen, vellingkantblokken en handblokken.

Wil je de knowhow en ervaring van Zuidland Lijmwerken inzetten voor het verlijmen van kalkzandsteen van je bouwproject? Dan gaan we graag het gesprek met je aan.

CONTACT

Noordhoeksestraat 7
4751 TM Oud-Gastel, Nederland

Alexander Naenen
T +31 6 – 41 21 00 27

info@zuidlandlijmwerken.nl

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram