SAMENWERKEN

JIJ BOUWT, WIJ REGELEN DE REST

Betrouwbaar partnerschap
Volledig digitaal
Goede en snelle afhandeling van facturen
Een vast aanspreekpunt dat alles rondom je klus uit handen neemt

ZUIDLAND LIJMWERKEN ALS VERBINDER TUSSEN JE KLUS EN ALLES WAT DAAR VERDER BIJ KOMT KIJKEN

Een groot deel van ons succes komt door de samenwerking die wij hebben met betrouwbare onderaannemers. Samenwerkingen die vaak al jarenlang bestaan en die aan beide kanten goed bevallen, werken als een geoliede machine. Wij binden ons graag aan bedrijven die net als wij waarde hechten aan het leveren van goede kwaliteit, afspraken nakomen en die verantwoordelijkheid nemen.

PARTNER WORDEN?

We zijn altijd op zoek naar nieuwe partners. Niet omdat onze huidige partners niet bevallen, maar omdat we sterk groeien. We zijn marktleider in België en met 20 jaar ervaring inmiddels een begrip in de Nederlandse markt. We kijken ook graag vooruit, naar de toekomst. En daarom binden we ons graag aan nieuwe partners die zich herkennen de Zuidland Lijmwerken visie, op wie we kunnen rekenen en met wie we nóg meer kunnen bouwen.

WAT KAN IK VAN JULLIE VERWACHTEN?

Wij zien vertrouwen als basis voor een goede samenwerking, daarin nemen wij onze verantwoordelijkheid zeer serieus. We zijn compleet transparant, over onze projecten én in de communicatie hierover. Wij stellen onze moderne machines en materieel beschikbaar om de kwaliteit van ieder project naar het hoogste niveau te tillen. Jij hoeft nergens aan te denken, we zorgen ervoor dat materieel en machines altijd gebruiksklaar zijn en in goede conditie verkeren.

Daarnaast misschien nog wel belangrijker: bieden we uitstekende betalingscondities. We gaan het liefst langdurige relaties aan en spreken onze waardering graag naar onze partners uit. Jaarlijks organiseren we een leerzame en gezellige Zuidland Lijmwerken-dag, in onze ervaring inmiddels een dag die je niet wilt missen! Wil je meer weten over een samenwerking? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier.
Korte lijnen en snelheid, daar houden we van. Van transparantie trouwens ook. Ontvang nu een vrijblijvende prijsopgave door je tekeningen (in .pdf of .dwg formaat) te uploaden. Liever persoonlijk contact? Laat dan je contactgegevens achter.
Snel een offerte?

PORTFOLIO

EEN GREEP UIT ONZE PROJECTEN

ZUIDLAND LIJMWERKEN

Zuidland Lijmwerken is specialist in het verlijmen van kalkzandsteenproducten. Wij verlijmen vooral kalkzandsteenelementen, vellingkantblokken en handblokken.

Wil je de knowhow en ervaring van Zuidland Lijmwerken inzetten voor het verlijmen van kalkzandsteen van je bouwproject? Dan gaan we graag het gesprek met je aan.

CONTACT

Noordhoeksestraat 7
4751 TM Oud-Gastel, Nederland

Alexander Naenen
T +31 6 – 41 21 00 27

info@zuidlandlijmwerken.nl

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram