SAMENWERKEN

Prefab bouwen kalkzandsteen

Prefab bouwen met kalkzandsteen

Expertise, vooruitgang en de kracht van een ervaren familiebedrijf

Prefab bouwen met kalkzandsteen is een niet meer weg te denken uit de hedendaagse manier van bouwen. Zowel binnen de woningbouw als utiliteitsbouw heeft bouwen met kalkzandsteen voor binnenmuren en woning-scheidende wanden grote voordelen. Kalkzandsteen is niet natuur belastende en bestaat uit zand, kalk en water dat onder hoge druk tot solide blokken wordt geperst. De elementen hebben een hoge structuurdichtheid en een hoge zuigkracht. Het materiaal in onbrandbaar en heeft hoge warmte- en vochtregulerende eigenschappen. De grootte van de blokken zorgt ervoor dat twee ervaren lijmwerkers tot 60m2 per dag kunnen lijmen. De grote voordelen van prefab bouwen met kalkzandsteen liggen in kostenefficiënt bouwen. Wij leveren hier en bijdrage aan met het kwalitatief verlijmen van:


Als (bouwkundig) aannemer ontzorgt

Bij Zuidland Lijmwerken verzorgen we kalksteenlijmwerken door heel Nederland en België en delen van Engeland. Ons streven is het ontzorgen van onze opdrachtgevers, tijdens elke fase van het project. We werken volgens het principe dat ‘betrokkenheid leidt tot kwaliteit’. Alle projecten worden in eigen beheer uitgevoerd. We beschikken over een eigen BE-combinatie en een modern machinepark dat bestaat uit kranen, stelmachines, hydraulische elementenknippers en klein materiaal als pallethaken, wiggen, schoren, klemmen. Zelf materiaal inhuren is niet nodig.


Werken met kostenbesparende alternatieven

Van 0 naar 100 in minder dan 4 seconden, dat kunnen we niet waarmaken. Maar je kunt de techniek en snelheid waarmee wij prefab bouwen met kalkzandsteen gerust vergelijken met de prestaties van een high-tech auto. Als een van de weinige kalkzandsteen lijmbedrijven in Nederland werken wij hiervoor met een robotic total station. Deze is ontwikkeld om bouwtekeningen op te slaan en te bewerken. Vervolgens wordt het resultaat gebruikt om de kimlaag op de vloer genummerd te projecteren. De technologie werkt razendsnel en ongekend nauwkeurig. Als alternatief voor het handmatig en tijdsintensieve uitmeten van de kimlaag bieden wij met de robotic total station een tijdbesparend en daarmee kostenbesparend alternatief.


Onze lijmwerkers

Techniek en innovatie kan niet optimaal benut worden zonder de kennis van mensen die ermee werken. Het succes dat wij sinds onze oprichting in 2000 wisten te realiseren heeft dan ook meer dan kiezen voor technische mogelijkheden als basis. Een groot deel van ons succes is te danken aan de mensen op de bouwlocatie. We zijn trots op onze lijmwerkers en de partners met wie wij samenwerken. Kies je voor Zuidland Lijmwerken voor het prefab bouwen met kalkzandsteen, dan kies je voor teamplayers die waarde hechten aan het leveren van kwaliteit en het nuchtere ‘doen wat je belooft’.


SNEL EEN OFFERTE?
Korte lijnen en snelheid, daar houden we van. Van transparantie trouwens ook. Ontvang nu een vrijblijvende prijsopgave door je tekeningen (in .pdf of .dwg formaat) te uploaden. Liever persoonlijk contact? Laat dan je contactgegevens achter.
Snel een offerte?

Samen aan de slag

Zuidland Lijmwerken is het vooruitstrevende lijmwerkbedrijf van de Brabantse familie Naenen. Door te investeren in innovatie, kennis en betrokkenheid zijn we een full-service aanbieder voor kalkzandsteenlijmwerken. Met een modern, eigen machinepark, gedegen advies en ongecompliceerde begeleiding zetten we ons in voor succesvol en kwalitatief bouwen met kalkzandsteen. Tot onze opdrachtgevers behoren bouwkundige aannemers uit Nederland, België en Engeland. Met de inzet van elkaars kennis en enthousiasme en gebruik makend van moderne middelen als innovatieve computertechnologie worden gezamenlijk ook de meest complexe opdracht binnen woning- en utiliteitsbouw tot een goed eind gebracht.

Snel je offerte lijmwerken prefab bouw kalkzandsteen

Wil je snel een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Stuur dan je bestek en/of tekeningen in .pdf of .dwg-formaat naar ons e-mailadres: info@zuidlandlijmwerken.nl en wij gaan direct voor je aan de slag!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak zijn we via onderstaande informatie bereikbaar.


ZUIDLAND LIJMWERKEN

Zuidland Lijmwerken is specialist in het verlijmen van kalkzandsteenproducten. Wij verlijmen vooral kalkzandsteenelementen, vellingkantblokken en handblokken.

Wil je de knowhow en ervaring van Zuidland Lijmwerken inzetten voor het verlijmen van kalkzandsteen van je bouwproject? Dan gaan we graag het gesprek met je aan.

CONTACT

Noordhoeksestraat 7
4751 TM Oud-Gastel, Nederland

Alexander Naenen
T +31 6 – 41 21 00 27

info@zuidlandlijmwerken.nl

smartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram