Samenwerken

Lijmbedrijf kalkzandsteen

Lijmbedrijf kalkzandsteen voor aannemers

Bouwen op efficiëntie en ervaring 

Zuidland Lijmwerken is een lijmbedrijf voor kalkzandsteen dan lijmwerken van kalkzandsteen verzorgt voor aannemers en onderaannemers. Met knowhow, professionaliteit en een dosis Brabantse nuchterheid zijn wij een servicegerichte partner voor kalkzandsteen bouwprojecten in Nederland en België.


Betrouwbaar bouwen met kalkzandsteen

Als bouwspecialist kent u als geen ander de vele voordelen van bouwen met kalkzandsteen. Dankzij thermische energieopslag heeft kalkzandsteen zowel in de zomer als in de winter een positief effect op de vocht- en warmteregulatie van gebouwen. Met kalkzandstenen muren is daarmee een gezond binnenklimaat te garanderen. Het materiaal is sterk, milieuvriendelijk, duurzaam en rendabel. Dit geldt uiteraard alleen wanneer de verwerking van kalkzandsteen goed wordt uitgevoerd. Zuidland Lijmwerken is gespecialiseerd lijmbedrijf voor kalkzandsteen sinds 2000. Onze expertise ligt vooral op het gebied van het verlijmen van:


Kostenbesparend bouwen met Zuidland Lijmwerken

Precisie zónder in te calculeren tijd voor uitmeetwerk!

De woning- en utiliteitsbouw vraagt meer en meer om doeltreffende oplossingen. Een van de antwoorden is werken met een robotic total station voor het uitzetten van de kim. Wij zijn een van de weinige Nederlandse kalkzandsteen lijmbedrijven dat gebruik maakt van deze computertechnologie. Het station stelt ons in staat je digitale bouwtekeningen in te laden en te bewerken. Op de bouwlocatie kunnen we vervolgens razendsnel de bouwtekening op de werkvloer projecteren. Het effect is bouwen met een ongelooflijke precisie, waarbij kostbare tijd voor handmatig uitmeetwerk achterwege blijft! Met deze techniek leveren we efficiëntie en precisie waarmee we aansluiten op moderne bouwprocessen.


Goed voorbereid aan de slag

Een succesvol project start met een goede voorbereiding. Bij Zuidland, lijmbedrijf voor kalkzandsteen, start werken aan een geslaagde bouw op het moment van informatie- of offerteaanvraag. Op basis van je digitale tekeningen en het bestek doen we een passend en gespecificeerd voorstel die we (bij voorkeur) op je locatie doorspreken. Voor de aanvangsdatum treffen we elkaar nogmaals voor de opstartbespreking.

Op de startdatum wordt met behulp van onze robotic total station de kimlaag uitgetekend op de vloer en starten onze lijmers met het opbouwen van de wanden. Het gehele project werk je met een vaste Zuidland projectleider. Deze is jouw vast aanspreekpunt en zal zorgdragen voor kwaliteitscontrole op onze kalkzandsteen lijmwerken volgens de in 2022 geldende Wet kwaliteitsborging.


Alles in huis

Al onze werken voeren we uit in eigen beheer. Dit betekent niet alleen dat je weet wie je op de vloer heeft, maar ook dat je samenwerkt met een lijmbedrijf dat snel en wendbaar kan inspelen op situaties en vragen. We werken met eigen lijmkranen (WB7, NK1000, HLK450) en beschikken over een hydraulisch elementenknipper, kalkzandsteenschoren, opperklemmen, pallethaken, enz. Daarnaast beschikken we over eigen BE-transport en reparatiedienst.

Je ziet, je kunt alles aan ons overlaten. Zelf zorgen voor plaatsingsmateriaal is niet nodig. Hoe goed uitgerust we op het gebied van techniek en materiaal ook zijn, zonder de inzet van onze professionele lijmers zijn we nergens. Zij vormen de kern van onze hoogwaardige lijmwerken


SNEL EEN OFFERTE?
Korte lijnen en snelheid, daar houden we van. Van transparantie trouwens ook. Ontvang nu een vrijblijvende prijsopgave door je tekeningen (in .pdf of .dwg formaat) te uploaden. Liever persoonlijk contact? Laat dan je contactgegevens achter.
Snel een offerte?

Over Zuidland Lijmwerken

Zuidland Lijmwerken is een internationaal werkend kalkzandsteen lijmbedrijf voor aannemers en onderaannemers. Gestart in 2000 zijn we een familiebedrijf dat opdrachtgevers in de bouwwereld ontzorgt. Dit doen we met het bieden van kwaliteit, service en innovatieve mogelijkheden en een correcte handelswijze.

In korte tijd wisten we uit te groeien tot een lijmbedrijf dat niet alleen in Nederland actief is, maar ook in België. We werken hiervoor samen met betrouwbare partners die dezelfde bewezen kwaliteit leveren, en die zich herkennen in onze visie. Dit levert niet alleen goede bouwwerken op, maar ook goede relaties met onze opdrachtgevers. We zijn trots op het vertrouwen dat vele opdrachtgevers in ons stellen.

Ben je geïnteresseerd in Zuidland Lijmwerken als je partner in lijmbedrijf voor kalkzandsteen? Dan komen we graag met je in contact.


ZUIDLAND LIJMWERKEN

Zuidland Lijmwerken is specialist in het verlijmen van kalkzandsteenproducten. Wij verlijmen vooral kalkzandsteenelementen, vellingkantblokken en handblokken.

Wil je de knowhow en ervaring van Zuidland Lijmwerken inzetten voor het verlijmen van kalkzandsteen van je bouwproject? Dan gaan we graag het gesprek met je aan.

CONTACT

Noordhoeksestraat 7
4751 TM Oud-Gastel, Nederland

Alexander Naenen
T +31 6 – 41 21 00 27

info@zuidlandlijmwerken.nl

smartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram