SAMENWERKEN

Lijmwerk kalkzandsteen

Gespecialiseerd in lijmwerk van kalkzandsteen

Meter voor meter efficiënt bouwen aan resultaat

Zuidland Lijmwerken is een internationaal werkende bouwpartner voor aannemers en onderaannemers. Sinds de start van ons familiebedrijf in 2000 bieden we een hoogwaardige dienstverlening op het gebied van lijmwerk voor kalkzandsteen. Met een modern machinepark, een internationale ervaring plus onze drive een hoog serviceniveau te bieden, zijn we een betrouwbare en vooruitstrevende bouwpartner. Dit zeggen we niet alleen, maar maken we ook waar.


Aantrekkelijke kostenefficiëntie

Als een van de weinige aanbieders van lijmwerken voor kalkzandsteen werken wij voor het uitzetten van de kimlaag met Robotic Total technologie. De kostenfactor ‘uitmeten’ wordt hierdoor sterk reduceert. Terwijl de nauwkeurigheid wordt verhoogd. Samen met de handwerkkwaliteit van onze lijmwerkers maakt dit ons lijmwerk kalkzandsteen snel en betrouwbaar op elke gebied. Uw voordeel: betrouwbare kwaliteit en aantrekkelijke kostenefficiënt.


Betrouwbare bouwpartner

Uit kalk, zand en water worden door middel van persen en verharden kalkzandsteenblokken gevormd. Kalkzandsteenelementen zijn dankzij uitstekende geluidsisolerende en vochtregulerende werking zeer geschikt voor het bouwen van binnenmuren en woning scheidende wanden. Kalkzandsteen is brandwerend en is een natuurproduct dat geen gevaarlijke stoffen bevat. De samenstelling is zeer compact wat een snelle en goede verlijming mogelijk maakt. Deze dankzij de vorm en de verwerkingsmogelijkheden, is met kalkzandsteen snel bouwresultaat te behalen. Onze ervaren lijmwerkers realiseren in duo-verband al snel 60m2 tot 80m2 per dag. Wat Zuidland Lijmwerken onderscheidend maakt is lijmwerk van kalkzandsteen is dat het leveren van kwantiteit hand in hand gaat met een uitstekende kwaliteit!


Robotic Total Station precisie

Uitgetekend om kosten te besparen

Door te investeren in moderne technologie, investeren we in de efficiëntie van uw bouwprojecten. Voor het uitmeten en uittekenen van de kimstrook werken we met de technologie van een robotic total station. Deze stelt ons in staat digitale bouwtekeningen in te laden en te bewerken. Op de bouwlocatie wordt de kimlaag razendsnel en met ongekende precisie uitgetekend. Het lijmwerk van kalkzandsteen kan veel sneller dan met de traditionele methode van uitlijnen van start gaan. Innovatie die u kostenbesparing oplevert!

Daarnaast beschikken we over een eigen BE-transport en reparatiedienst, diverse lijmkranen (WB7, NK1000, HLK450), een hydraulisch elementenknipper, kalkzandsteenschoren, opperklemen en pallethaken. Aan techniek en goede bedoelingen heeft uw project echter niets zonder goede lijmwerkers. Ook deze hebben we in huis. Voor omvangrijke projecten zoeken we de samenwerking met betrouwbare onderaannemers, die net als wij staan voor betrouwbaarheid, kwaliteit en het nemen van verantwoordelijkheid. Zowel op de bouwvloer als naar elkaar.


SNEL EEN OFFERTE?
Korte lijnen en snelheid, daar houden we van. Van transparantie trouwens ook. Ontvang nu een vrijblijvende prijsopgave door je tekeningen (in .pdf of .dwg formaat) te uploaden. Liever persoonlijk contact? Laat dan je contactgegevens achter.
Snel een offerte?

Bouwen met Zuidland Lijmwerken

De dynamiek en de complexiteit van de bouwwereld vraagt om samenwerkingsverbanden die van 1+1 3 maken. Vertraging kost geld, en slecht werk kost u uw goede reputatie. Bij Zuidland Lijmwerken doen we veel voor het ontzorgen van onze opdrachtgevers. U leunt over de hele breedte op een team van ervaren specialisten. Of het nu gaat om onze eigen medewerkers of onze meewerkende partners. Samen met een modern machinepark bieden we alles wat nodig is voor een uitstekend lijmwerk van kalkzandsteen. U mag rekenen op advies en begeleiding die in het teken staat van de voortgang van het bouwproject.

Bent u geïnteresseerd in lijmwerk va kalkzandsteen door Zuidland Lijmwerken? Dan komen we graag met u in contact. U kunt hiervoor rechtstreeks contact opnemen met:


ZUIDLAND LIJMWERKEN

Zuidland Lijmwerken is specialist in het verlijmen van kalkzandsteenproducten. Wij verlijmen vooral kalkzandsteenelementen, vellingkantblokken en handblokken.

Wil je de knowhow en ervaring van Zuidland Lijmwerken inzetten voor het verlijmen van kalkzandsteen van je bouwproject? Dan gaan we graag het gesprek met je aan.

CONTACT

Noordhoeksestraat 7
4751 TM Oud-Gastel, Nederland

Alexander Naenen
T +31 6 – 41 21 00 27

info@zuidlandlijmwerken.nl

smartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram