SAMENWERKEN

Ruwbouw projecten kalkzandsteen

Ruwbouw projecten kalkzandsteen

Specialisten in het verlijmen van kalkzandsteenproducten

Betrouwbaarheid, expertise en kwalitatief… Dit zijn de pijlers waarop we sinds de oprichting in 2000 van ons familiebedrijf Zuidland Lijmwerken bouwen. Samen met onze team vaste medewerkers en een sterke achterban aan nationale en internationale partners, verzorgen we ruwbouw projecten kalkzandsteen in Nederland, België en Engeland.


Ruwbouw projecten kalkzandsteen woningbouw en utiliteitsbouw

Inmiddels zijn er nog maar weinig ruwbouw projecten waar niet gebouwd wordt met kalkzandsteen. Als professional in de bouwwereld ken je de voordelen van kalkzandsteen: Voor je ruwbouw projecten met kalkzandsteen betekent werken met kalkzandsteenblokken en -elementen dat je bouwt met een brandveilig materiaal dat uitstekende vochtregulerende en geluidsreducerende eigenschappen kent. Kalkzandsteen is een 100% natuurlijk materiaal met een hoge dichtheid, dat relatief snel, goedkoop en eenvoudig kan worden geplaatst. Zowel voor woningscheidende wanden als voor dragende en niet dragende binnenmuren heeft kalkzandsteen haar kracht bewezen. Kalkzandsteen is daarmee een ideaal bouwmateriaal voor de ruwbouw binnen woningbouw en utiliteitsbouw. Wij zijn met name gespecialiseerd in lijmwerken voor ruwbouw projecten kalkzandsteen waarbij gewerkt wordt met:


Goed doordacht vanaf het begin

Succesvolle projecten zijn goed doordachte projecten. Al onze ruwbouw projecten kalkzandsteen lijmen starten met een uitgebreid opname. Op basis van je digitale tekeningen en het bestek doen we een passend en gespecificeerd voorstel die uitgebreid op de bouwlocatie doorspreken. Kort voor de startdatum treffen we elkaar nogmaals op de locatie voor de opstartbespreking. Het gehele project werk je samen met een vaste projectleider. Deze is je vaste aanspreekpunt, troubleshooter en kwaliteitsbewaker volgens de richtlijnen van de in 2022  geldende Wet Kwaliteitsborging. Van A tot Z staan ruwbouw projecten kalkzandsteen verlijming door Zuidland Lijmwerken in het teken van doordachtzaamheid.


Kostenbesparend bouwen

Een van de voordelen van werken met Zuidland Lijmwerken is dat je werkt met een partner die investeert in technologie waarmee we de ruwbouw projecten kalkzandsteen verlijmen efficiënter kunnen uitvoeren. Hiermee zijn we niet alleen een sterke partner, maar ook een kostenbesparende partij. Op de startdatum wordt de kimlaag door onze vakmensen uitgezet met behulp van een robotic total station. In slechts een fractie van de tijd die nodig is voor het uitzetten van de kimlaag volgens het traditionele uitmeten, worden de lijnen met een absoluut hoge precisie uitgezet. Sneller en efficiënter je ruwbouw projecten kalkzandsteen realiseren zonder enige vorm van kwaliteitsverlies… Deze belofte maken we graag waar.


Planning en uitvoering

Al onze ruwbouw projecten kalkzandsteen worden uitgevoerd in eigen beheer. Een goed uitgerust machinepark, bestaande uit o.a. eigen lijmkranen (WB7, NK1000, HLK450), hydraulisch elementenknippers, kalkzandsteenschoren, opperklemen, pallethaken en een eigen BE-transport en reparatiedienst, maar vooral de vakkennis en de professionaliteit van onze lijmwerkers vormen de ‘hardware’ van onze werken.


SNEL EEN OFFERTE?
Korte lijnen en snelheid, daar houden we van. Van transparantie trouwens ook. Ontvang nu een vrijblijvende prijsopgave door je tekeningen (in .pdf of .dwg formaat) te uploaden. Liever persoonlijk contact? Laat dan je contactgegevens achter.
Snel een offerte?

Snel je offerte kalkzandsteen lijmbedrijf

In de relatief korte tijd van ons bestaan hebben we vanuit de drive tot ontwikkeling en vooruitgang een diepgaande knowhow en waardevolle werkrelaties opgebouwd. Hiermee bieden we een sterk groeiende groep aannemers en hun opdrachtgevers innovatieve oplossingen met een kostenbesparend effect op het gebied van ruwbouw projecten met kalkzandsteen. Ook voor je project zetten we ons graag in.

Neem voor meer informatie contact op met je sparring partners: Dhr. Naenen senior of junior. Op basis van uitgebreide kennis over ruwbouw projecten kalkzandsteen, zetten we ons binnen Zuidland Lijmwerken graag in voor het succes van je bouwproject. Voor een snelle offerte kun je je bouwtekeningen in .pdf of .dwg-formaat verzenden naar ons e-mailadres.


ZUIDLAND LIJMWERKEN

Zuidland Lijmwerken is specialist in het verlijmen van kalkzandsteenproducten. Wij verlijmen vooral kalkzandsteenelementen, vellingkantblokken en handblokken.

Wil je de knowhow en ervaring van Zuidland Lijmwerken inzetten voor het verlijmen van kalkzandsteen van je bouwproject? Dan gaan we graag het gesprek met je aan.

CONTACT

Noordhoeksestraat 7
4751 TM Oud-Gastel, Nederland

Alexander Naenen
T +31 6 – 41 21 00 27

info@zuidlandlijmwerken.nl

smartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram