SAMENWERKEN

Kalkzandsteen lijmwerk

Uw partner voor kalkzandsteen lijmwerk

Bouwen aan resultaat

Ben je aannemer en vraagt je bouwproject om gegarandeerde zekerheden op het gebied van kalkzandsteen lijmwerk? Zuidland Lijmwerken biedt met moderne technologie, kennis en efficiëntie hedendaagse maatwerkoplossingen op het gebied van kalksteen lijmwerken. Als specialist in het verlijmen van kalkzandsteenproducten zijn we een betrokken partner voor bouwprojecten in Nederland en België. We werken met een sterke focus op teamwerk.


Doeltreffend in kalksteenconstructies

Kalkzandsteen is een 100% natuurlijk materiaal dat bestaat uit zand, kalk en water. Als prefab bouwmateriaal biedt kalkzandsteen veel voordelen. Met kalkzandsteenlijmblokken kan snel gebouwd worden. Met kalkzandsteen lijmwerk worden wanden gerealiseerd met een hoge hecht- en buigsterkte en daarmee draagvermogen. Een even belangrijk voordeel is het hoge vermogen tot thermische isolatie en geluidsisolatie. Dit maakt kalkzandsteen tot een uitstekend bouwmateriaal voor binnenmuren en woning scheidende wanden.

Kalkzandsteen laat zich door onze ervaren lijmwerkers snel plaatsen. Een klein team, bestaande uit twee lijmwerkers kan tot 60m2 tot 80m2 kalksteen per dag plaatsen. Werken met kalkzandsteen is daarmee kostenefficiënt. Om de voordelen niet verloren te laten gaan is het belangrijk dat kalkzandsteen op de juiste manier wordt aangebracht en verwerkt. Met moderne technologie en menselijke knowhow biedt Zuidland Lijmwerken efficiënte in kalksteen lijmwerk, waaronder het verlijmen van:


Goede voorbereiding, snelheid op de bouwvloer

Winst behalen met een goede voorbereiding.

De bouw haalt rendement uit goede samenwerkingen. Uit samen dezelfde taal spreken, en weten waar het om draait. Hierbij komt het aan op ervaring, maar ook op oplossingsgerichtheid. Bij Zuidland Lijmwerken besteden we hier veel aandacht aan. Dit merk je vanaf de eerste kennismaking. Een geslaagd project kan immers niet zonder een goede voorbereiding. Van opname tot oplevering bieden we een uitstekende service en een oplossingsgerichte begeleiding. Je werkt het gehele project samen met je vaste Zuidland projectleider die je terzijde staat voor, tijdens en ter afronding van het project.


Geen uitmeetwerk dankzij onze Robotic Total Station

Als een van de weinige aanbieders van kalkzandsteen lijmwerk beschikken we over een robotic total station. Dankzij deze technologie zijn we in staat digitale bouwtekeningen in te laden en te bewerken, en deze met de hoogste nauwkeurigheid op de bouwlocatie te projecteren. Ongeacht de omgevingsinvloeden. Deze manier van werken gaat razendsnel. Het zorgt voor een ongekende precisie en levert belangrijke tijdswinst.


Professioneel en goed uitgerust

Als aannemer zit je niet te wachten op vertraging van het project. Je hebt behoefte aan betrouwbaarheid en een hands-on-partner. Om hierin tegemoet te komen voeren wij al onze werken in eigen beheer uit. Dit zorgt voor efficiëntie, flexibiliteit en zekerheid. Zo beschikken we over een eigen BE-transport en reparatiedienst. Ons machinepark bestaat uit o.a. diverse lijmkranen (WB7, NK1000, HLK450), een hydraulisch elementenknipper, kalkzandsteenschoren, opperklemen en pallethaken. enz. En laten we onze vakmensen niet vergeten! Onze professionele en ervaren lijmers vormen dag in dag uit de spil van ons uitstekende kalkzandsteen lijmwerk!


SNEL EEN OFFERTE?
Korte lijnen en snelheid, daar houden we van. Van transparantie trouwens ook. Ontvang nu een vrijblijvende prijsopgave door je tekeningen (in .pdf of .dwg formaat) te uploaden. Liever persoonlijk contact? Laat dan je contactgegevens achter.
Snel een offerte?

Kies vandaag nog voor Zuidland voor je project van morgen!

Zuidland Lijmwerk is een toonaangevende aanbieder op het gebied van kalkzandsteen lijmwerk. We zijn actief door heel Nederland, in België en delen van Engeland. We hechten grote waarde aan het aangaan van een open en intensieve samenwerking met de aannemers en onderaannemers waar we voor werken. Kiezen voor kwaliteit en innovatie maken sinds de start van ons familiebedrijf in 2000 onderdeel uit van onze filosofie. Hiermee zijn we in staat om op persoonlijke wijze een bijdrage te leveren aan het succes van onze partners.


ZUIDLAND LIJMWERKEN

Zuidland Lijmwerken is specialist in het verlijmen van kalkzandsteenproducten. Wij verlijmen vooral kalkzandsteenelementen, vellingkantblokken en handblokken.

Wil je de knowhow en ervaring van Zuidland Lijmwerken inzetten voor het verlijmen van kalkzandsteen van je bouwproject? Dan gaan we graag het gesprek met je aan.

CONTACT

Noordhoeksestraat 7
4751 TM Oud-Gastel, Nederland

Alexander Naenen
T +31 6 – 41 21 00 27

info@zuidlandlijmwerken.nl

smartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram