SAMENWERKEN

Ruwbouwwerken kalkzandsteen

Ruwbouwwerken kalkzandsteen

Specialist in verlijming van kalkzandsteen

Zuidland Lijmwerken begeeft zich sinds 2000 op het (kwalitatieve) terrein van kalkzandsteen lijmwerken. Op doortastende wijze zorgen we met ervaring, betrouwbaarheid, specialisatie en moderne technologie als ruggengraat, voor draagkracht binnen ruwbouwwerken met kalkzandsteen.

Met Zuidland Lijmwerken kies je voor een dienstverlening die verder gaat dat het verlijmen van kalkzandsteen alleen. Je kiest voor een volwaardige partner die zich sterk maakt voor kostenbesparende bouwoplossingen. Dit doen we met de inzet van ervaren (dus productieve) lijmwerkers, een eigen modern machinepark (je hoeft niets in te huren) een oplossingsgerichtheid. Binnen ruwbouwwerken met kalkzandsteen dragen we op kwalitatieve wijze o.a. zorg voor:


Robot-precisie voor het uitzetten van de kim

Door te investeren in een robotic total station bieden wij onze opdrachtgevers efficiëntie en precisie bij het uitzetten van de kim. De technologie maakt het mogelijk om snel de juiste berekeningen uit te voeren en zeer snel op de juiste locatie en hoogte de kim op de vloer te projecteren. Na het verlijmen van de lagen komt de wand op exact de juiste hoogte uit. Vervolgens kan de vloer perfect gelegd worden. De technologie voorziet in snelheid, precisie en berekent bovendien de juiste hoeveelheid elementen voor je ruwbouwwerken kalkzandsteen.


Solide samenwerking

Als aannemer moet je kunnen bouwen op zekerheden. Uitdagende bouwprojecten zijn je terrein. Terwijl uitdagingen die het bouwproces vertragen een no-go zijn. Hiervoor komt het aan op de juiste mensen op de juiste plek; op solide samenwerkingsverbanden met mensen die dezelfde kwaliteit nastreven. Op het gebied van ruwbouwwerken kalkzandsteen, is Zuidland Lijmwerken een partner die een overtuigende meerwaarde creëert. Zowel binnen de woningbouw als utiliteitsbouw. Met service, een oplossingsgerichte houding, en kwalitatieve lijmwerken leveren we een hoge bijdrage aan het succes van je bouwproject.


Sterk van vergadertafel tot bouwvloer

Zuidland Lijmwerken is een pro-actieve, procesgerichte partner. Zowel aan de vergadertafel als op de bouwvloer. Samengevat ligt de focus op één doel: het leveren van kwalitatieve lijmwerken en een bijdrage leveren aan een stressvrij bouwproces.
Hiervoor hebben een aantal sterke troeven. Dit zijn in de allereerste plaats onze gekwalificeerde en enthousiaste medewerkers. Van calculators tot lijmwerkers, iedereen heeft ‘bouwbloed’ door de aderen stromen. Voor de praktische uitvoering van onze lijmwerken en ruwbouwwerken kalkzandsteen maken we gebruik van eigen materieel zoals diverse typen lijmkranen, opperklemmen, pallethaken en kalkzandsteenschoren. Daarnaast hebben we een eigen reparatie- en transportdienst met BE-combinatie. Met het eerder genoemde robotic total station realiseren we het kostenbesparend berekenen en uitzetten van de kim.


SNEL EEN OFFERTE?
Korte lijnen en snelheid, daar houden we van. Van transparantie trouwens ook. Ontvang nu een vrijblijvende prijsopgave door je tekeningen (in .pdf of .dwg formaat) te uploaden. Liever persoonlijk contact? Laat dan je contactgegevens achter.
Snel een offerte?

Familiebedrijf Zuidland Lijmwerken

Zuidland Lijmwerken is opgericht in 2000. Aan het hoofd staan vader en zoon Naenen die dezelfde visie delen: ‘Aan succesvolle bouwprojecten bouw je samen’. Tot onze opdrachtgevers behoren bouwkundige aannemers uit Nederland, België en Engeland. Met de inzet van wederzijdse ambitie en knowhow, waar nodig aangevuld met de inzet van betrouwbare onderaannemers, realiseren we succesvol de meest complexe ruwbouwwerken met kalkzandsteen. Zowel binnen de woningbouw als de utiliteitsbouw.

Wil je de knowhow en ervaring van Zuidland Lijmwerken inzetten voor je ruwbouwwerken kalkzandsteen? Dan komen we graag met je in contact.


ZUIDLAND LIJMWERKEN

Zuidland Lijmwerken is specialist in het verlijmen van kalkzandsteenproducten. Wij verlijmen vooral kalkzandsteenelementen, vellingkantblokken en handblokken.

Wil je de knowhow en ervaring van Zuidland Lijmwerken inzetten voor het verlijmen van kalkzandsteen van je bouwproject? Dan gaan we graag het gesprek met je aan.

CONTACT

Noordhoeksestraat 7
4751 TM Oud-Gastel, Nederland

Alexander Naenen
T +31 6 – 41 21 00 27

info@zuidlandlijmwerken.nl

smartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram