SAMENWERKEN

Verlijmen kalkzandsteen

Verlijmen van kalkzandsteen

Partner in bouwen met toekomstperspectief

Zuidland Lijmwerken is specialist in het verlijmen van kalkzandsteen voor woningbouwprojecten en binnen de utiliteitsbouw. Door heel Nederland en België – en regelmatig nog iets verder-, leveren we met kwalitatief werk een bijdrage aan het succes van uiteenlopende bouwprojecten. We zijn een partner die volledig in eigen beheer werkt. Ons familiebedrijf is hier met eigen vervoer, diverse kranen, hydraulische elementenknipper en overige gespecialiseerde werktuigen volledig op ingericht. Ook zijn we een van de weinige lijmbedrijven voor het verlijmen kalkzandsteen dat voor het uitmeten van de kimlaag werkt met innovatieve computertechnologie.

Samenwerken met Zuidland Lijmwerken betekent dan werk je met een partner die gedegen adviseert, efficiënt ontzorgt, uitstekend organiseert en zo op elk gebied kwalitatief werk levert.

Onze expertise:


Voorsprong vanaf de bodem met robotic total technologie

Als een van de weinige lijmbedrijven van kalkzandsteen werken wij met computertechnologie voor het berekenen en uitzetten van de kim. Door te investeren in een robotic total station sluiten we aan op digitale bouwprocessen. Waar voorheen handmatig uitmeetwerk werd verricht, werkt dit station niet alleen nauwkeuriger, maar ook sterk tijdbesparend. Door middel van invoering en bewerken van digitale tekeningen die vervolgens – genummerd- op de onderlaag worden geprojecteerd, zijn we in staat de kimlaag uit te zetten in een halve dag.


Binnenmuren en woningscheidingswanden

In Nederland, maar ook daarbuiten bestaat een grote vraag naar nieuwe woningen. Voor Nederland stelt de overheid in het ‘De Staat van de Woningmarkt’ dat er blijvend gewerkt moet worden om aan de groeiende vraag naar, met name betaalbare, woningen te blijven voldoen. Om gestelde doelen te halen is efficiënt bouwen, zonder verlies van kwaliteit belangrijk. Bouwen met kalkzandsteen past in dit plaatje. Verlijmen van kalkzandsteen gaat snel. Een tweekoppige ploeg Zuidland Lijmwerken lijmwerkers realiseert doorgaans 50 tot 60 m2 kalkzandsteen wand per dag.


SNEL EEN OFFERTE?
Korte lijnen en snelheid, daar houden we van. Van transparantie trouwens ook. Ontvang nu een vrijblijvende prijsopgave door je tekeningen (in .pdf of .dwg formaat) te uploaden. Liever persoonlijk contact? Laat dan je contactgegevens achter.
Snel een offerte?

Gecontroleerde kwaliteit van aanvraag tot oplevering

Voor een project met zo min mogelijk vertraging en andere uitdagingen, is een goede voorbereiding belangrijk. Hier besteden we bij Zuidland lijmwerken dan ook veel aandacht aan. Na je aanvraag en het bestuderen van de tekeningen en het bestek (deze kun je ons digitaal toezenden) zorgen we voor een gespecificeerde, concurrerende offerte. We bezoeken de locatie voor een kennismaking en het bespreken van de offerte.

Gaan we van start, dan stellen we een hoofdprojectleider aan als je vaste aanspreekpunt gedurende de totale samenwerking. Kort voor de startdatum bezoeken we nogmaals de locatie voor een opstartbespreking. Op de startdatum wordt met behulp van onze robot de kim uitgezet. Dit gaat binnen een halve dag, waarna onze lijmwerkers aan de slag gaan met het verlijmen van het kalkzandsteen tot de verdieping klaar is. Gedurende het traject voert de projectleider regelmatig kwaliteitscontroles uit op het verlijmen van kalksteen, conform de Wet kwaliteitsborging.

Wil je de knowhow en ervaring van Zuidland Lijmwerken inzetten voor het verlijmen van kalkzandsteen van je bouwproject? Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Je kunt hiervoor contact op nemen met:


ZUIDLAND LIJMWERKEN

Zuidland Lijmwerken is specialist in het verlijmen van kalkzandsteenproducten. Wij verlijmen vooral kalkzandsteenelementen, vellingkantblokken en handblokken.

Wil je de knowhow en ervaring van Zuidland Lijmwerken inzetten voor het verlijmen van kalkzandsteen van je bouwproject? Dan gaan we graag het gesprek met je aan.

CONTACT

Noordhoeksestraat 7
4751 TM Oud-Gastel, Nederland

Alexander Naenen
T +31 6 – 41 21 00 27

info@zuidlandlijmwerken.nl

smartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram