Ons team

VAN VERBINDERS

VAKMENSEN EN BETROUWBARE PARTNERS

Dat is het “geheim” van ons succes. We verlijmen in Nederland kalkzandsteen al sinds begin 2000. In 2008 hebben we de stap over de grens gemaakt en zijn we inmiddels marktleider in België. Een prestatie waar we enorm trots op zijn en wat ons niet gelukt was zonder de hechte samenwerkingen met onze partners.

Zuidland Lijmwerken bestaat uit een team van vakmensen die continu focust op het bewaken van de kwaliteit. Kwaliteit in de eindoplevering, maar ook in de communicatie naar onze opdrachtgevers én onderaannemers. We zijn dol op techniek en werken graag digitaal. Maar hoe mooi alle moderne technologische hulpmiddelen ook zijn: zonder onze professionele lijmers zijn we nergens! We besteden veel aandacht aan het optimaliseren van onze samenwerkingen.

INNOVATIEF

We beschikken over diverse typen lijmkranen, opperklemmen, pallethaken en kalkzandsteenschoren. Daarnaast hebben we een eigen reparatie- en transportdienst en een total station in beheer, daarmee kunnen we van A tot Z voorzien in kleine maar ook hele grote projecten. Vooruitlopend op de nieuwe Wet kwaliteitsborging die in 2022 van kracht gaat, voeren wij al regelmatig kwaliteitscontroles uit op onze lijmwerken. Waarborgen van de kwaliteit zien we als de sleutel tot succes, daar letten we dus scherp op. We willen dat je tevreden bent over ons en over ons werk: nu én in de toekomst!

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

Alexander Naenen

Directeur

Leo Naenen

Directeur

Wesley Schot

Maatvoerder

Patricia Knop

Projectleider & administratie

Bert Sjerp

Safety & legal

Kim Robben

Bjorn van Kasteren

Projectleider & maatvoerder

Toon van den Broek

Projectleider
Korte lijnen en snelheid, daar houden we van. Van transparantie trouwens ook. Ontvang nu een vrijblijvende prijsopgave door je tekeningen (in .pdf of .dwg formaat) te uploaden. Liever persoonlijk contact? Laat dan je contactgegevens achter.
    • Max. bestandsgrootte: 768 MB.
ZUIDLAND LIJMWERKEN

Zuidland Lijmwerken is specialist in het verlijmen van kalkzandsteenproducten. Wij verlijmen vooral kalkzandsteenelementen, vellingkantblokken en handblokken.

Wil je de knowhow en ervaring van Zuidland Lijmwerken inzetten voor het verlijmen van kalkzandsteen van je bouwproject? Dan gaan we graag het gesprek met je aan.

CONTACT

Noordhoeksestraat 7
4751 TM Oud-Gastel, Nederland

Alexander Naenen
T +31 6 – 41 21 00 27

info@zuidlandlijmwerken.nl

VOLG ONZE SOCIALS!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram