SAMENWERKEN

Kalkzandsteenlijmwerk

Kalkzandsteenlijmwerk waar je op kunt bouwen

Gespecialiseerde partner in efficiënte kalkzandsteenlijmwerken

Zuidland Lijmwerken is een ambitieuze en vooruitstrevende aanbieder van kalkzandsteenlijmwerk. Vanaf de oprichting van ons familiebedrijf in 2000 wordt geïnvesteerd in duurzame en efficiënte samenwerkingen met medewerkers, opdrachtgevers en partners. Met een modern machinepark, waaronder onze eigen lijmkranen WB7, NK1000, HLK450), eigen BE-transport en een in-house reparatiedienst sluiten we naadloos aan op de eisen van hedendaags, kostenbesparend en veilig bouwen. Bijzonder efficiënt is de inzet van ons robotic total station. We zijn een van de weinige Nederlandse aanbieders van kalkzandsteenlijmwerk die deze technologie in eigen huis hebben.

Onze opdrachtgevers bestaan uit nationale en internationale aannemers. Wij bieden hun de flexibiliteit, betrouwbaarheid, kwaliteit en volledigheid die onmisbaar is voor een goed uitgevoerd project.


Voorbereid op de toekomst

Woningbouw staat onder druk. Ook het rapport Staat van de Woningmarkt 2020 stelt dat de woningbouwproductie niet mag stagneren om aan de groeiende vraag naar, met name betaalbare te kunnen voldoen. Om doelen te realiseren moeten het Rijk, provincies en gemeenten samenwerken met ontwikkelaars, corporaties en branchepartijen. Bouwen, nu en in de toekomst, vraagt ook grotere inspanning van branchepartijen, waaronder aannemers, onderaannemers, maar ook bedrijven als Zuidland Lijmwerken die kunnen instaan voor efficiënt uitgevoerd, hoogwaardige kalkzandsteenlijmwerk.


Betere kalkzandsteenlijmwerken

We vinden het belangrijk om te investeren in technologie en innovatie die ons kalkzandsteenlijmwerk nog beter en kostenefficiënter maken. Evengoed is het belangrijk om te blijven investeren in de veiligheid en vakkennis van de mensen die daarmee werken. Voor een flexibele en zekere inzet voor bouwprojecten in zowel Nederland, België als Engeland hebben we uitstekende lijmwerkers in huis. Daarnaast werken we samen met partners en onderaannemers die je en onze ambitie begrijpen. Samen zijn we klaar voor de toekomst!


Duurzaam en efficiënt kalkzandsteenlijmwerk

Kalkzandstenen zijn 100% natuurlijke stenen, opgebouwd uit kalk, zand en water. De uitharding vindt plaats onder druk. Dit zorgt ervoor dat kalkzandstenen een hoge steendichtheid en sterkte hebben, zonder verlies van verwerkbaarheid. Kalksteen brand niet en heeft een uitstekende warmteopslag en vochtregulering. Kalkzandstenen hebben een groot formaat wat kostenefficiënte constructie ten goede komt. Wanneer kalkzandstenen gecombineerd wordt met een kwalitatieve uitvoering van het kalkzandsteenlijmwerk, ontstaat een duurzame, efficiënte bouwmethode.


SNEL EEN OFFERTE?
Korte lijnen en snelheid, daar houden we van. Van transparantie trouwens ook. Ontvang nu een vrijblijvende prijsopgave door je tekeningen (in .pdf of .dwg formaat) te uploaden. Liever persoonlijk contact? Laat dan je contactgegevens achter.
Snel een offerte?

Toekomstgericht bouwen aan vooruitgang

Bouwen is meer dan werken met materiaal. Het is werken met mensen die met behulp van elkaars kennis samen een complexe opdracht tot een goed eind brengen. Bij Zuidland Lijmwerken hechten we daarom veel waarde aan teamwerk. Van calculator tot de mannen die aanpakken om uw kalkzandsteenlijmwerk uit te voeren… Allemaal zijn we ingesteld op één missie: het leveren van kwaliteit waar onze opdrachtgevers vertrouwen in kunnen stellen. Opdrachtgevers kunnen leunen op een ervaren team specialisten. Zowel binnen Zuidland Lijmwerken zelf, als met de partners met wie we samenwerken om onze kalkzandsteenlijmwerk nationaal en internationaal uit te kunnen voeren. Samen bieden we wat nodig is voor een uitstekend lijmwerken.

Ben je geïnteresseerd in kalkzandsteenlijmwerk door Zuidland Lijmwerken? Dan komen we graag met je in contact. Voor een kennismaking kan je rechtstreeks contact opnemen met:


ZUIDLAND LIJMWERKEN

Zuidland Lijmwerken is specialist in het verlijmen van kalkzandsteenproducten. Wij verlijmen vooral kalkzandsteenelementen, vellingkantblokken en handblokken.

Wil je de knowhow en ervaring van Zuidland Lijmwerken inzetten voor het verlijmen van kalkzandsteen van je bouwproject? Dan gaan we graag het gesprek met je aan.

CONTACT

Noordhoeksestraat 7
4751 TM Oud-Gastel, Nederland

Alexander Naenen
T +31 6 – 41 21 00 27

info@zuidlandlijmwerken.nl

smartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram