SAMENWERKEN

Kalkzandsteen lijmen

Specialist in kalkzandsteen lijmen

Meer dan bouwen van solide wanden

Zuidland Lijmwerken is een vooraanstaand bedrijf dat zich breed heeft gespecialiseerd in kalkzandsteen lijmen. Met enthousiasme, knowhow en de inzet van een geheel eigen wagen- en machinepark levert Zuidland Lijmwerken volledige maatwerkconcepten voor bouwspecialisten.

Kiezen voor Zuidland Lijmwerken is in een adem kiezen voor kwaliteit en kostenbeheersing. We investeren niet alleen in vernieuwde technologieën als ons Robotic total station waarmee we volledig computergestuurd in korte tijd en uiterst nauwkeurig de kimlaag kunnen uitzetten, maar ook in goede samenwerkingen. Dit heeft er sinds onze oprichting in 2000 voor gezorgd dat we het vertrouwen genieten van aannemers en ontwikkelaars in Nederland, België en Engeland.

Onze expertise:


Maatwerkconcept voor bouwspecialisten

Kalkzandsteen binnenwanden nemen een grote plaats in binnen de huidige woningbouw en utiliteitsbouw. Naast brandbeveiliging, geluids- en thermische isolatie voldoet kalkzandsteen aan duurzaamheidseisen. Het materiaal is 100% natuurlijk en laat zich snel verwerken. Zuidland Lijmwerken levert met inzet van een geheel eigen wagen- en machinepark volledige maatwerkconcepten voor bouwspecialisten.


Vertrouwen in computertechnologie en manpower

Om de bouwwereld tegemoet te komen aan het belang van kostenefficiëntie hebben we als een van de gespecialiseerde lijmbedrijven voor kalkzandsteen lijmen geïnvesteerd in computertechnologie voor het berekenen en uitzetten van de kim. Handmatig uitmeetwerk behoort hiermee tot het verleden. We voeren je digitale bouwtekeningen in en kunnen deze in het systeem bewerken. Op de startdatum zetten we het Robotic total station in voor het geheel automatisch projecteren van de kim. Deze werkzaamheden duren niet langer dan een halve dag. Onze lijmwerkers kunnen razendsnel aan de slag met het verlijmen van de kalkzandsteen elementen. Technologie en manpower zijn bij kalkzandsteen lijmen door Zuidland Lijmwerken optimaal op elkaar afgestemd!


SNEL EEN OFFERTE?
Korte lijnen en snelheid, daar houden we van. Van transparantie trouwens ook. Ontvang nu een vrijblijvende prijsopgave door je tekeningen (in .pdf of .dwg formaat) te uploaden. Liever persoonlijk contact? Laat dan je contactgegevens achter.
Snel een offerte?

Een hands-on partner

Als aannemer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en realiseren van bouwwerken. Een belangrijke taak! Bij Zuidland Lijmwerken zien we het als een vanzelfsprekendheid om onze opdrachtgevers zoveel mogelijk te ontzorgen. We zijn gespecialiseerde partij die het kalkzandsteen lijmen volledig in eigen beheer kan uitveren. We beschikken hiervoor over eigen BE-transport en een reparatiedienst. Op de bouwvloer werken we met eigen lijmkranen (WB7, NK1000, HLK450) en maken we gebruik van onze eigen hydraulisch elementenknipper, kalkzandsteenschoren, opperklemen en pallethaken, en alle overige materialen die nodig zijn. Je hoeft niets in te huren en we kunnen snel inspringen met eigen materiaal wanneer de situatie dit vereist. We kennen de klappen van de zweep, werken hands-on en laten geen vragen open. Een hele zorg minder!

 

Samen meerwaarde creëren

Bij Zuidland Lijmwerk hechten we grote waarde aan het aangaan van langdurige samenwerking. We nemen van begin tot eind een dienstverlenende houding om je project optimaal te begeleiden. Met de inzet van ervaring, enthousiasme, drive en (technische) kennis bouwen we elke dag aan kwalitatieve lijmwerken die meerwaarde creëren.

Wil je de knowhow en ervaring van Zuidland Lijmwerken inzetten voor het verlijmen van kalkzandsteen van je bouwproject? Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Je kunt hiervoor contact opnemen met:


ZUIDLAND LIJMWERKEN

Zuidland Lijmwerken is specialist in het verlijmen van kalkzandsteenproducten. Wij verlijmen vooral kalkzandsteenelementen, vellingkantblokken en handblokken.

Wil je de knowhow en ervaring van Zuidland Lijmwerken inzetten voor het verlijmen van kalkzandsteen van je bouwproject? Dan gaan we graag het gesprek met je aan.

CONTACT

Noordhoeksestraat 7
4751 TM Oud-Gastel, Nederland

Alexander Naenen
T +31 6 – 41 21 00 27

info@zuidlandlijmwerken.nl

smartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram